Sanofi Avrasya Bölgesi İnsan ve Kültür Direktörlüğü görevine Arzu Öneyman'ın atanması, şirketin bölgedeki insan kaynakları stratejilerine yeni bir soluk getirecek. Öneyman'ın stratejik insan kaynakları yönetimi ve kültürel dönüşüm alanlarındaki 20 yılı aşkın tecrübesi, Sanofi'nin Avrasya bölgesindeki büyüme hedeflerine ulaşmasında kritik rol oynayacak. Türkiye'nin de dahil olduğu 17 ülkeden oluşan bu geniş coğrafyada, Öneyman'ın liderliğindeki İK stratejileri, çalışan bağlılığını artırmayı ve sürdürülebilir kurumsal başarıyı hedefleyecek. Peki, Arzu Öneyman Sanofi Avrasya'da neler değiştirecek? Bu atama, Sanofi'nin Avrasya bölgesindeki insan kaynakları politikalarında ne gibi yenilikler getirecek?
Arzu Öneyman, Sanofi’nin Avrasya Bölgesi’nden sorumlu İnsan ve Kültür Direktörü olarak atandı.
Stratejik insan kaynakları yönetimi ve kültürel dönüşüm alanlarındaki 20 yılı aşkın deneyimiyle öne çıkan Öneyman, Türkiye’nin de dahil olduğu 17 ülkeden oluşan Avrasya Bölgesi’nde insan ve kültür stratejilerine liderlik edecek.
Kariyeri boyunca büyük ölçekli insan kaynakları dönüşümlerini yöneten, kültürel değişim süreçlerini başarıyla hayata geçiren ve şirket birleşme ile satın alma entegrasyonlarında kritik roller üstlenen Öneyman, son olarak WE Soda'da İK Başkanı olarak görev yaptı. Öncesinde Coşkunöz Holding'de Global İK Direktörü olarak 12 şirketin tüm insan kaynakları süreçlerini ve farklı ülkelerdeki İK fonksiyonlarını yöneten Öneyman, Nestlé, Chassis Brakes International ve Bosch'ta da üst düzey liderlik pozisyonlarında bulundu.
En İyi 50 İK Yöneticisi içinde yer alıyor
2022 yılında Türkiye’nin En İyi 50 İK Yöneticisi arasında yer alan Öneyman; stratejik İK planlaması, organizasyonel yapılanma, liderlik ve yetenek yönetimi, çalışan bağlılığı ve endüstriyel ilişkilerdeki uzmanlığıyla dikkat çekiyor.
Arzu Önayman, East London Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip ve ayrıca sertifikalı Yönetici Koçu unvanını da taşıyor. Çalışanların potansiyelini ortaya çıkarmak, bağlılığı artırmak ve sürdürülebilir kurumsal başarı yaratmak konusunda güçlü bir vizyona sahip.
Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı
Arzu Öneyman'ın Sanofi Avrasya Bölgesi İnsan ve Kültür Direktörü olarak atanması, şirketin insan kaynakları alanındaki yeni hamlesi olarak değerlendiriliyor. Daha önce WE Soda ve Coşkunöz Holding gibi önemli şirketlerde üst düzey İK pozisyonlarında görev yapan Öneyman, stratejik İK planlaması, organizasyonel yapılanma ve liderlik gibi konulardaki uzmanlığıyla tanınıyor. 2022 yılında Türkiye’nin En İyi 50 İK Yöneticisi arasında yer alması da Öneyman'ın bu alandaki başarısını tescilliyor. East London Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip olan ve sertifikalı Yönetici Koçu unvanını da taşıyan Arzu Öneyman'ın, Sanofi Avrasya'daki yeni görevinde çalışanların potansiyelini ortaya çıkarma ve bağlılığı artırma hedeflerine odaklanması bekleniyor.