17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.28 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.87 ₺
ALTIN 2,463.84 ₺
BTC 65,403.29 $
ETH 2,952.06 $
BİST 10,319.96

Sivas'ta Merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner Anısına Futbol Turnuvası Başladı

SporYerelSivas 2
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 07:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Sivas Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası, bu yıl merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner'in anısına düzenlenen turnuva ile start aldı. Belediye Başkanı Adem Uzun'un başlama vuruşuyla hareketlenen turnuvada genç futbolcular heyecan dolu müsabakalar sergiliyor.

Sivas'ta Merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner Anısına Futbol Turnuvası Başladı

Sivas Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası, bu yıl özel bir anma etkinliği ile başladı. Merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner'in ismiyle anılan turnuvada heyecan dorukta! Belediye Başkanı Adem Uzun'un başlama vuruşu, genç futbolcuların büyük coşkusuna sahne oldu. 52 okulun katılımıyla gerçekleşen turnuva, Sivas'ın spor geleceğine ışık tutuyor.

Sivas Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası başladı.

SİVAS (İGFA) -  Sivas'ta bu yıl merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner'in anısına düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun yaptı.

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvanın ilk müsabakasında Danişment Gazi İlkokulu ve Namık Kemal İlkokulu karşı karşıya geldi.

Turnuvada genç sporcular ile yakından ilgilenen Başkan Uzun, tüm okullara başarılar dileyerek finale kalan takımlara imzalı Sivasspor forması hediye edeceklerini söyledi.

Toplamda 52 okulun katıldığı turnuvada müsabakalar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası, her yıl olduğu gibi bu yıl da sporseverleri heyecanlandırıyor. Merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner'in anısına düzenlenen turnuva, genç sporcuları bir araya getirerek dostluk ve fair-play ruhunu ön plana çıkarıyor. Belediye Başkanı Adem Uzun'un destekleriyle başlayan turnuva, Sivas'ın spor potansiyelini yükseltmeyi hedefliyor. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde sergilenecek olan mücadeleler, geleceğin yetenekli futbolcularını keşfetmeye olanak sağlayacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code