30 Nisan 2026 Perşembe
DOLAR 45.18 ₺
EURO 52.88 ₺
STERLIN 61.03 ₺
G.ALTIN 6,626.26 ₺
BTC 76,823.30 $
ETH 2,301.82 $
BİST 0.00

    Son Dakika: 728 Vergi Müfettişi Başmüfettiş Oldu! Resmi Gazete'de Atama Kararı

    Gündem 45
    Yayınlama: 14 Mayıs 2025 Çarşamba 10:11 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Cumhurbaşkanlığı kararıyla 728 vergi müfettişi başmüfettişlik görevine getirildi! Detaylar ve atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.

    Son Dakika: 728 Vergi Müfettişi Başmüfettiş Oldu! Resmi Gazete'de Atama Kararı

    Türkiye'de flaş bir atama kararı! Cumhurbaşkanlığı'nın bugün yayınlanan Resmi Gazete'deki kararıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda görev yapan 728 vergi müfettişi, kariyerlerinde önemli bir yükselişe imza attı. Bu atamalar, vergi denetim süreçlerinde yeni bir dönemin başlangıcını mı işaret ediyor? Peki, bu değişikliklerin vergi sistemine etkileri neler olacak? İşte tüm detaylar ve merak edilenler haberimizde!

    Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

    Buna göre, çeşitli kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müfettişi Hasan Avşar'ın kazanılmış hak aylık derecesine uygun başmüfettişliğe ataması yapılırken, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda da vergi müfettişi Esma Gümüş ve 728 vergi müfettişi kazanılmış hak aylık derecesine uygun vergi başmüfettişliklerine atandı.

     

    Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda önemli görev değişiklikleri yaşandı. Hasan Avşar başmüfettişliğe atanırken, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Esma Gümüş ve 728 vergi müfettişi de vergi başmüfettişliklerine atandı. Bu atamalar, ilgili bakanlıkların denetim ve yönetim kadrolarında güçlenmeyi hedefliyor. Detaylı bilgi ve atama listesi için haberimizi okumaya devam edin.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code