29 Mayıs 2025 Perşembe
DOLAR 39.11 ₺
EURO 44.61 ₺
STERLIN 52.96 ₺
G.ALTIN 4,184.78 ₺
BTC 108,097.59 $
ETH 2,718.94 $
BİST 9,170.56

    Son Dakika: AK Parti'den Azerbaycan'a Bağımsızlık Günü Mesajı!

    Gündem 15
    Yayınlama: 28 Mayıs 2025 Çarşamba 11:03 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü'nü kutladı. "Tek millet, iki devlet" vurgusuyla kardeşlik mesajı verdi.

    Son Dakika: AK Parti'den Azerbaycan'a Bağımsızlık Günü Mesajı!

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajı büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, iki ülke arasındaki sarsılmaz bağlara vurgu yapıldı. Çelik, Azerbaycan halkının bu özel gününü en içten dilekleriyle kutlarken, Türkiye ile Azerbaycan'ın geleceğe birlikte yürüyeceğinin altını çizdi. Bu anlamlı mesaj, iki ülke arasındaki kardeşlik ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Peki, Ömer Çelik'in mesajında başka hangi önemli detaylar yer aldı?

    ANKARA-BHA AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'ın 28 Mayıs Bağımsızlık Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı paylaştı. Çelik mesajında, “Can Azerbaycan’ın 28 Mayıs Bağımsızlık Günü’nü kutluyoruz. Çok yaşasın ebedi kardeşliğimiz. ‘Tek millet, iki devlet’ olarak geleceğe yürüyoruz” ifadelerini kullandı. "Tek millet, iki devlet" vurgusu Türkiye ile Azerbaycan arasındaki derin tarihi ve kültürel bağlara atıfta bulunan Çelik, mesajında iki ülke arasındaki dayanışmanın altını çizdi.

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'ın 28 Mayıs Bağımsızlık Günü'nü kutlayarak, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki 'tek millet, iki devlet' anlayışını vurguladı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan mesajda, iki ülke arasındaki ebedi kardeşlik bağlarına dikkat çekildi. Bu kutlama mesajı, Türkiye'nin Azerbaycan'a olan sürekli desteğini ve iki ülke arasındaki stratejik ortaklığın önemini bir kez daha ortaya koydu. Çelik'in mesajı, iki ülke halkları arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code