28 Haziran 2025 Cumartesi
DOLAR 39.96 ₺
EURO 47.06 ₺
STERLIN 54.84 ₺
G.ALTIN 4,197.71 ₺
BTC 106,956.75 $
ETH 2,421.35 $
BİST 9,404.89

    Son Dakika: Libya'da Görevli Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden Şehit Oldu!

    Gündem 20
    Yayınlama: 28 Haziran 2025 Cumartesi 09:56 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Milli Savunma Bakanlığı, Libya'da görev yapan Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden'in kalp krizi sonucu şehit olduğunu açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetleri yasa boğuldu.

    Son Dakika: Libya'da Görevli Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden Şehit Oldu!

    Türkiye, Libya'dan gelen acı haberle sarsıldı. Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı duyuruya göre, Libya'da görevli Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden, beklenmedik bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu elim olay, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde derin bir üzüntüye yol açtı. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz. Albay Maden'in ani vefatı, Libya'daki görev gücünde büyük bir boşluk yarattı.

    ANKARA-BHA

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Libya’daki görev gücünde yer alan Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden’in, kalp krizi sonucu hayatını kaybederek şehit olduğunu duyurdu.

    MSB’nin açıklamasında, "Libya'da görev yapmakta olan Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden, geçirdiği kalp krizi neticesinde derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 27 Haziran 2025 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

    Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hava Pilot Albay İsmail Haldun Maden'in 27 Haziran 2025 tarihinde kalp krizi sonucu şehit olduğu belirtildi. Albay Maden, Libya'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin görev gücünde yer almaktaydı. Olayın ardından taziye mesajları yayınlanırken, şehidimizin naaşı Türkiye'ye getirilerek askeri törenle defnedilecektir. Bu acı kayıp, milletimizi derin üzüntüye boğmuştur. Şehidimizin ruhu şad olsun.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code