4 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,682.36 $
ETH 3,100.70 $
BİST 10,276.88

Talas’ta Pazar Günü Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’na Davet

Yaşam 3
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 14:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Talas Belediyesi, 'Maharetli Eller' haftasında kadın girişimcilere destek için her ayın birinci ve üçüncü pazar günü düzenlediği Kadın Üretici Pazarı, bu hafta Pazar günü ziyaretçilerini ağırlıyor. Harman Mahallesi Meydanı'nda kurulan pazar, el emeği ürünlerin ve ev yapımı lezzetlerin yer aldığı bir buluşma noktası olacak.

Talas’ta Pazar Günü Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’na Davet

Talas Belediyesi'nin desteklediği 'Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı', bu hafta Pazar günü meraklı ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayıyor. Harman Mahallesi Meydanı'nda gerçekleşecek organizasyonda el işlerinden ahşap ürünlere, ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi beklentileri karşılayacak.

Talas’ta bu hafta yine “Maharetli Eller” haftası. Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, 21 Nisan Pazar günü misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Mehmet UZEL / KAYSERİ(İGFA) -Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyonda birbirinden kıymetli el emeği ürünleri vatandaşlarla buluşacak.

Kurulduğundan beri yoğun ilgiyle karşılaşan pazara bu hafta da vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Gerek el işi gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor.

Tarihi Harman Mahallesi Meydanı, 21 Nisan Pazar günü Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı'na ev sahipliği yapacak. Zengin bir ürün çeşitliliği ile dolu olan pazarda, kadın girişimcilerin el emeği ürünleri ve ev yapımı lezzetler vatandaşlarla buluşacak. Talaslıların ilgiyle takip ettiği etkinlik, bu hafta da renkli ve keyifli anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code