8 Mayıs 2024 Çarşamba
DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.71 ₺
STERLIN 40.29 ₺
ALTIN 2,401.88 ₺
BTC 62,709.66 $
ETH 3,026.77 $
BİST 10,266.87

TFF İl Temsilcisi Karaca’dan Başkan Arı'ya Nevşehir U18 Türkiye Şampiyonası'nda Teşekkür

SporYerelNevşehir 2
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 11:01 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi, Türkiye'nin farklı 6 ilinin takımlarının katıldığı U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına ev sahipliği yaparken, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın destekleriyle takımlara Nevşehir yöresinin ürünleri ikram edilerek önemli bir destek sağlandı. TFF İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca, Başkan Arı'ya teşekkür ederek, Nevşehir'in futbol marka değeri adına desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi.

TFF İl Temsilcisi Karaca’dan Başkan Arı'ya Nevşehir U18 Türkiye Şampiyonası'nda Teşekkür

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi, U18 Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor! Başkan Arı'nın destekleriyle takımlara ikram edilen yöresel ürünler, heyecanı daha da artırıyor. TFF İl Temsilcisi Karaca, Başkan Arı'ya teşekkür etti!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Türkiye'nin farklı 6 İlinin takımlarının katıldığı U18 Türkiye şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına ev sahipliği yapıyor.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Ürgüp ilçe stadında oynanacak olan maçlara ilginin de yoğun olması bekleniyor. Bugün itibariyle başlayacak olan U18 Türkiye şampiyonası 1. Kademe müsabakaları hafta sonu oynanacak olan final maçı ile sona erecek. Bu önemli Şampiyona'ya bir katkıda Sporun ve sporcunun destekçisi olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan geldi.

Şampiyonanın Nevşehir'de düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı müsabakalara katılan takımlara Nevşehir yöresinin çeşitli ürünlerini ikram ederek Nevşehir adına önemli bir destek sağlamış oldu.


Bu nazik davranış konusunda bir açıklama yapan Nevşehir Futbol İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca "Sayın Başkanımız Rasim Arı’ya yanımızda olmasından dolayı Nevşehir futbol marka değeri adına teşekkür etmek istiyorum. U18 Türkiye şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. Nevşehir Spor il Müdürlüğü, Nevşehir ASKF Başkanlığımız ve Ürgüp İlçe Spor Müdürlüğünüz en önemli paydaşlarımız. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve ilgili bütün paydaşlarımıza katkı ve desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Nevşehir'in futbol arenasına katkı sunan ve U18 Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak sporun gelişimine destek olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, spor camiasından büyük takdir topluyor. TFF İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca'nın Başkan Arı'ya teşekkürü ise, sporseverleri duygulandırıyor. Başkan Arı'nın sportif etkinliklere verdiği önem ve destek, Nevşehir'in spor potansiyelini daha da öne çıkarıyor ve sporcular için büyük motivasyon kaynağı oluyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code