17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.09 ₺
STERLIN 40.87 ₺
ALTIN 2,466.00 ₺
BTC 65,559.37 $
ETH 2,949.77 $
BİST 10,319.96

Tokat Niksar'ın Yeni Belediye Başkanı Tepebaşı Göreve Başladı

SiyasetYerelTokat 4
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Tokat'ın Niksar ilçesinde seçilen Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, mazbatasını aldıktan sonra görevine resmen başladı. Tepebaşı, Niksar Belediye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada halka güzel bir Niksar vaadetti ve birlik mesajı verdi.

Tokat Niksar'ın Yeni Belediye Başkanı Tepebaşı Göreve Başladı

Tokat'ın Niksar ilçesinde yepyeni bir dönem başladı! Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, mazbatasını aldıktan sonra halk ile buluştu. Niksar'ın geleceği için umut dolu mesajlar verdi ve birlikte güzel bir şehir inşa edeceklerini dile getirdi. İşte, Niksar'ın yepyeni başkanıyla ilgili detaylar!

Tokat'ın Niksar ilçe Belediye Başkanı seçilen Semih Tepebaşı, mazbatasını aldı.

TOKAT (İGFA) -  Niksar Adliyesinde mazbatasını alan Niksat Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, Niksar Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşma yaptı.

"Sizlerle birlikte çok daha güzel bir Niksar inşa edeceğiz" diyen Tepebaşı, "Sevgi, saygı, hoşgörü içerisinde. İnanın her şey çok daha fazla güzel olacak. Kim Niksar’ımıza bir çivi çaktıysa Allah ondan razı olsun. Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. Niksar için çok büyük bir fırsat var arkadaşlar. Tabii ki siyaseten üzüldüğümüz anlar oldu. Tokat’ımızda birçok ilçemiz ve merkezimizi kaybettik ama Niksar’ımız bu şansı mutlaka değerlenecek arkadaşlar. Niksar şu anda Tokat’ın parlayan yıldızı. Bunu ben söylemiyorum. Bunu milletvekillerimiz, büyüklerimiz söylüyor. Allah'ın izniyle, ayrıştırmadan, birleşerek herkesi kucaklayarak çok güzel bir belediyecilik anlayışıyla Niksar’a hizmet edeceğiz. Artık sizler bizlere emanetsiniz. Niksar için çalışacağız, Niksar için üreteceğiz" dedi.

Başkan Tepebaşı, daha sonrasında makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Semih Tepebaşı, halka verdiği sözlerle dikkat çekiyor. Yeni başkan, Niksar'ı sevgi, saygı, hoşgörü ve birlik içerisinde ileriye taşıyacağını vurgulayarak şehrin gelişimine katkı sağlayacağını belirtiyor. Niksar'ın parlayan yıldızı olarak nitelendirilen ilçenin, yeni belediye başkanıyla daha da yükseleceği ifade ediliyor. Tepebaşı'nın halkla bir araya gelip onların beklentilerini dinlemesi ve birlik mesajı vermesi, şehre olan güveni arttıran etkenler arasında yer alıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code