17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.28 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.87 ₺
ALTIN 2,463.84 ₺
BTC 65,403.29 $
ETH 2,952.06 $
BİST 10,319.96

Tokat Turhal Belediyesi'nde Devir Teslim Tamam!

SiyasetYerelTokat 5
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 18:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi'nde yeni başkan Mehmet Erdem Ural, görevi devraldı. İlker Bekler'den yapılan devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı. Ural, hemşerilerine daha güzel bir şehir vaadiyle çalışacağını belirtti.

Tokat Turhal Belediyesi'nde Devir Teslim Tamam!

Tokat'ın Turhal ilçesinde devir teslim töreni duygusal anlara sahne oldu! Yeni başkan Mehmet Erdem Ural, göreve adım attı. İlker Bekler'den bayrağı devralan Ural, hemşerilerine muhteşem hizmetler vaat ediyor. Detaylar burada!

Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi'nde yapılan devir teslimle yeni Başkan Mehmet Erdem Ural, İlker Bekler’den görevi devraldı.

Nurhan İçmez - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) -  Tokat'ta Turhal Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Mehmet Erdem Ural, Turhal Belediyesi önünde düzenlenen tören ile belediye başkanlığı görevini teslim aldı.

Belediye başkanlığı devreden İlker Bekler; Turhal'da dolu dolu 5 yıl geçirdiklerini belirterek, "Şehrimizde yaptığımız hizmetlerle şehrimizi daha iyi seviyelere getirmeye gayret ettik. Bu bir bayrak yarışı bu bir hizmet yarışı. Şimdi milletimizin bize emanet ettiği bu bayrağı Erdem Bey’e teslim ediyorum. Ve güzel hizmetler diliyorum" dedi.

Yeni Başkan Mehmet Erdem Ural ise, "Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Hemşerilerimizden aldığımız bu kıymetli emanetin vermiş olduğu sorumlulukla şehrimiz için durmaksızın çalışmaya daha güzel bir şehir haline getirmeye gayret göstereceğiz. Görevi devraldığım kıymetli başkanım İlker Bey’e şehrimiz için yapmış olduğu kıymetli eserler için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen devir teslim töreniyle yeni belediye başkanı Mehmet Erdem Ural, göreve resmen başladı. Eski başkan İlker Bekler, yaptıkları hizmetler için teşekkür ederken, Ural da kente daha iyi hizmetler sunma sözü verdi. Tokat’ta belediye başkanlığı bayrağı devri tamamlandı ve şehir için yeni dönem başladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code