10 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.72 ₺
STERLIN 40.33 ₺
ALTIN 2,446.37 ₺
BTC 62,214.77 $
ETH 2,986.93 $
BİST 10,283.26

TÜSÇAD Atranos Tatil Köyü'nün Temeli Atıldı - Sağlık Çalışanları ve Bölge Halkına En Güzel Kazanım

GündemYerelBursa 7
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Yüksek kalite standartları, ayrıcalıklı mimari tasarımı ve kârlılığı ile öne çıkan bir proje olan TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü’nün temeli Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Sadağı köyünde atıldı. 40 dönümlük orman içindeki araziye kurulan tatil köyü, termal su, modern odalar, spa, sağlık merkezi, eğlenceli aktiviteler ve spor merkezi gibi olanaklara sahip.

TÜSÇAD Atranos Tatil Köyü'nün Temeli Atıldı - Sağlık Çalışanları ve Bölge Halkına En Güzel Kazanım

Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki Sadağı köyünde yükselen TÜSÇAD Atranos Tatil Köyü, yüksek standartları, özel mimari tasarımı ve kârlılığı ile dikkat çekiyor. Sağlık çalışanları ve bölge halkı için önemli bir kazanım olan bu proje, 40 dönümlük orman içinde termal suyu, modern odaları ve zengin aktiviteleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yüksek kalite standartları, ayrıcalıklı mimari tasarımı ve kârlılığı ile öne çıkan bir proje olan TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı.

Esmanur GÜLBAHAR/ Musa YEŞİLDAĞ/ HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bulunan Sadağı köyünde yer alan Atranos, 40 dönümlük orman içindeki araziye kuruluyor. Tatil köyü içerisinde termal su, modern odalar, spa ve sağlık merkezinin yanı sıra eğlenceli aktiviteler ve spor merkezide bulunduruyor.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE BÖLGE HALKINA EN GÜZEL KAZANIM: ATRANOS TATİL KÖYÜ

Atranıs Tatil Köyü ile ilgili Herkes Duysun mikrofonuna açıklamada bulunan Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Altundal, “Bugün projemizin temeli atıldı. Bu proje, Orhaneli‘nin Sadağı köyünde, 40 dönüm arazi üzerinde kurulacak, hisse usulü geliri olan bir projedir. 65 derece sıcak termal suyu olan, hem Bursa’ya hem İstanbul’a yakın konumda, orman içerisinde havası güzel olan, sağlık çalışanlarına ve bölge halkına güzel bir kazanımdır. Bugün temelini attık kısmet olursa bir yıl sonra projemizi bitirmiş olacağız. Hem Tüsçad Derneği ile hem kooperatif ile iletişime geçip bilgi alabilirler.” şeklinde konuştu.

TÜSÇAD Atranos Tatil Köyü, sağlık çalışanları ve bölge halkına büyük bir kazanım sunmayı hedefliyor. Projenin temeli atıldıktan sonra bir yıl içinde tamamlanması planlanan tatil köyü, termal suyu, modern konaklama seçenekleri, sağlık ve eğlence olanaklarıyla öne çıkıyor. Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki Atranos, ayrıcalıklı bir yaşam alanı olacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code