28 Nisan 2024 Pazar
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,994.06 $
ETH 3,307.50 $
BİST 9,915.62

Uluslararası Asansör İstanbul Mayıs Ayında Kapılarını Açıyor

Ekonomi 4
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 17:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı için online ziyaretçi kayıtları açıldı. Fuar, dünya asansör endüstrisinin önde gelen markalarını kıtalar arası ticaretin merkezi İstanbul’da buluşturacak.

Uluslararası Asansör İstanbul Mayıs Ayında Kapılarını Açıyor

2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, sektör profesyonelleri tarafından heyecanla bekleniyor. Dünya çapında 400’den fazla katılımcı firmanın yer alacağı fuar, asansör endüstrisinin geleceğine ışık tutacak yeniliklerle dolu olacak.

Uluslararası Asansör İstanbul, ilk kez Mart yerine Mayıs’ta düzenlenecek.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin küresel ölçekte dünya markası fuarlarından Uluslararası Asansör İstanbul’un, online ziyaretçi kayıtları açıldı.

2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını açacak fuara, özellikle yurt dışındaki sektör profesyonelleri şimdiden yoğun ilgi gösterirken, ziyaret planları da yapılmaya başlandı.

Dünya asansör ve yürüyen merdiven endüstrisini, kıtalar arası ticaretin kesişme noktası İstanbul’da iki yılda bir buluşturan Asansör İstanbul, ilk kez yeni tarihlerinde Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 19’uncusu düzenlenecek fuara, 400’ün üzerinde katılımcı firma ile çoğunluğu doğrudan satın almacı 30 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

2025 Mayıs’ında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, sektördeki gelişmeleri takip eden ve iş bağlantıları kurmak isteyen profesyoneller için bulunmaz bir fırsat sunacak. Organizasyon, Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği'nin desteğiyle gerçekleştirilecek ve sektördeki en güncel ve yenilikçi ürün ve hizmetleri bir araya getirecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code