8 Şubat 2026 Pazar
DOLAR 43.61 ₺
EURO 51.60 ₺
STERLIN 59.46 ₺
G.ALTIN 6,943.53 ₺
BTC 70,335.63 $
ETH 2,055.72 $
BİST 0.00

    Vodafone Sultanlar Ligi'nde Büyük Sürpriz! Nilüfer Belediyespor Eker, Galatasaray Daikin'i 3-0 Mağlup Etti

    Spor 19
    Yayınlama: 8 Şubat 2026 Pazar 11:00 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı

    Vodafone Sultanlar Ligi'nde heyecan doruktaydı! Nilüfer Belediyespor Eker, güçlü rakibi Galatasaray Daikin'i kendi evinde 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı.

    Vodafone Sultanlar Ligi'nde Büyük Sürpriz! Nilüfer Belediyespor Eker, Galatasaray Daikin'i 3-0 Mağlup Etti

    Vodafone Sultanlar Ligi'nin kalbi Bursa'da attı! Ligin 20. haftasında Cengiz Göllü Voleybol Salonu, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Nilüfer Belediyespor Eker, sahasında ağırladığı güçlü rakibi Galatasaray Daikin karşısında muhteşem bir performans sergileyerek voleybol severlere unutulmaz anlar yaşattı. Maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Bursa temsilcisi, ligdeki iddiasını bir kez daha kanıtlarken, aldığı önemli galibiyetle puanını da yükseltmeyi başardı. Bu çarpıcı sonuç, ligin zirve yarışında dengeleri değiştirecek nitelikte.

    Nilüfer Belediyespor Eker, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 20. haftasında konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Daikin’i 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

    Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Eker, ligin 20. haftasında sahasında Galatasaray Daikin ile karşı karşıya geldi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan zorlu mücadeleden Bursa temsilcisi 3-0’lık net bir skorla galip ayrıldı.

    Maça her iki takım da istekli ve yüksek tempoda başladı. Karşılıklı sayılarla büyük bir çekişmeye sahne olan ilk seti Nilüfer Belediyespor Eker, 28-26 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette oyun üstünlüğünü eline alan Bursa ekibi, bu seti 25-16 gibi farklı bir skorla tamamlayarak durumu 2-0’a getirdi.

    Mücadelenin üçüncü ve son seti ise nefes kesti. Seyircisi önünde hata yapmayan Nilüfer’in sultanları, çekişmeli geçen bu seti de 27-25 kazanarak sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

    Ligin güçlü rakiplerinden Galatasaray Daikin karşısında aldığı bu sonuçla ligdeki 11. galibiyetini elde eden Nilüfer Belediyespor Eker, puanını 32’ye çıkardı. Bursa temsilcisi, ligin bir sonraki haftasında 10 Şubat Salı günü Aydın Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.

    Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

    Nilüfer Belediyespor Eker, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 20. haftasında Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Daikin'i 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ilk setini 28-26, ikinci setini 25-16 ve çekişmeli geçen üçüncü setini 27-25 kazanan Bursa temsilcisi, baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Bu net skorla ligdeki 11. galibiyetine ulaşan Nilüfer Belediyespor Eker, puanını 32'ye çıkardı. Bu sonuçla zirve takibini sürdüren ekip, bir sonraki hafta Aydın Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak ve başarılı serisini sürdürmeyi hedefleyecek. Bu galibiyet, Nilüfer Belediyespor Eker'in ligdeki iddialı konumunu pekiştirdi ve taraftarına büyük sevinç yaşattı.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code