Türkiye, kahraman şehidini dualarla uğurladı. Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, şehit Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Gültekin'in İstanbul'daki cenaze törenine katılarak, milletimizin derin üzüntüsüne ortak oldu. Ağıralioğlu, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek, bu acı günde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Törende, şehidin aziz hatırasının daima yaşatılacağı vurgulandı. Yavuz Ağıralioğlu'nun bu anlamlı ziyareti, şehit ailelerine verilen değerin ve milletimizin kahramanlarına duyduğu minnetin bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.
İSTANBUL-BHA
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Gültekin’in İstanbul’daki cenaze törenine katıldı.
Ataköy Beşinci Kısım Camii’nde düzenlenen cenaze namazında Ağıralioğlu’na başkanlık divanı üyeleriyle birlikte İstanbul il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri de eşlik etti.
Ağıralioğlu, tören boyunca şehidin yakınlarıyla yakından ilgilendi ve aileye baş sağlığı dileğinde bulundu. Taziye sırasında şehit Gültekin’in aziz hatırasının daima yaşatılacağını ifade eden Ağıralioğlu, birlik ve dayanışma mesajı verdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Gültekin’in naaşı, kılınan namazın ardından dualarla toprağa verildi.
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Gültekin, son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Yavuz Ağıralioğlu, Ataköy Beşinci Kısım Camii'nde düzenlenen cenaze namazına katılarak şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Taziye sırasında Ağıralioğlu, şehidin hatırasının daima yaşatılacağını ve milletimizin birlik ve dayanışma içinde bu zor günlerin üstesinden geleceğini ifade etti. Cenaze namazının ardından şehit Gültekin'in naaşı, dualarla toprağa verildi. Ağıralioğlu'nun katılımıyla gerçekleşen tören, şehitlerimize duyulan saygının ve minnetin somut bir ifadesi oldu.