10 Temmuz 2025 Perşembe
DOLAR 40.06 ₺
EURO 47.32 ₺
STERLIN 54.73 ₺
G.ALTIN 4,273.48 ₺
BTC 108,787.82 $
ETH 2,605.67 $
BİST 10,167.26

    Yıldırım'dan İstihdam Hamlesi: Bursa Şehir Hastanesi'ne 200 Yeni Personel Alımı!

    Gündem 14
    Yayınlama: 9 Temmuz 2025 Çarşamba 23:15 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı

    Yıldırım Belediyesi'nin 'İşimiz İstihdam Programı' ile Bursa Şehir Hastanesi'nde 200 kişiye iş imkanı doğdu. Mülakatlara yoğun ilgi!

    Yıldırım'dan İstihdam Hamlesi: Bursa Şehir Hastanesi'ne 200 Yeni Personel Alımı!

    Yıldırım Belediyesi, istihdam seferberliğine hız kesmeden devam ediyor! 'İşimiz İstihdam Programı' kapsamında ISS ile yapılan iş birliği sayesinde Bursa Şehir Hastanesi'nde 200 yeni istihdam kapısı açıldı. Temizlikten ilaçlamaya, otopark görevinden klinik desteğe kadar farklı alanlarda personel ihtiyacı karşılanacak. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bugüne kadar 40 binin üzerinde kişiye istihdam sağladıklarını ve bu çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı. Mülakatlara gösterilen yoğun ilgi, Yıldırım'da istihdama duyulan ihtiyacın açık bir göstergesi.

    Yıldırım Belediyesi’nin ‘İşimiz İstihdam Programı’ kapsamında ISS ile yapılan iş birliği kapsamında Bursa Şehir Hastanesi’nde 200 kişi istihdam edilecek.

    Yıldırım Belediyesi iş arayanlarla elaman arayanları buluşturmaya devam ediyor. Engelsiz İstihdam Fuarı’nda 200 özel bireyin iş sahibi olmasına vesile olan Yıldırım Belediyesi’nin ‘İşimiz İstihdam Programı’ kapsamında ISS ile yapılan iş birliği çerçevesinde Bursa Şehir Hastanesi’nde temizlik personeli, ilaçlama görevlisi, otopark görevlisi, klinik destek personeli, taşıma personeli, atık personeli, garson ve çamaşırhane görevlisi olarak 200 kişiye istihdam sağlayacak. Yıldırım Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen mülakat görüşmelerine 700’ün üzerinde vatandaş başvurdu.

    40 BİN KİŞİYE İŞ

    Yıldırım Belediyesi olarak yıllardır iş arayanlar ile eleman arayanları buluşturduklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Görev sürecimiz boyunca 2 bin 100’ü engelli kardeşlerimiz olmak üzere 40 binin üzerinde insanımızın istihdam edilmesine katkı sağladık. Bununla birlikte kadın kooperatiflerinden eğitim ve girişimcilik merkezlerine, sosyal inovasyon merkezi ücretsiz teknik eğitim kurslarından istihdam projelerine kadar birçok alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla insanlarımızın meslek edinmelerine ve iş sahibi olmalarına yardımcı oluyoruz. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

    Yıldırım Belediyesi'nin 'İşimiz İstihdam Programı', iş arayanlarla işverenleri buluşturarak bölge ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. ISS ile yapılan iş birliği çerçevesinde Bursa Şehir Hastanesi'nde temizlik, ilaçlama, otopark, klinik destek, taşıma, atık, garson ve çamaşırhane görevlisi pozisyonlarında 200 kişiye istihdam sağlanacak. Yıldırım Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen mülakatlara 700'ün üzerinde başvuru yapılması, programın ne kadar ilgi gördüğünü ortaya koyuyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana 40 binin üzerinde kişiye istihdam sağladıklarını ve bu çalışmaların devam edeceğini belirterek, ülkenin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlamaya kararlı olduklarını ifade etti.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code