3 Temmuz 2025 Perşembe
DOLAR 39.89 ₺
EURO 47.10 ₺
STERLIN 54.54 ₺
G.ALTIN 4,300.58 ₺
BTC 105,723.27 $
ETH 2,411.03 $
BİST 10,274.37

    Yoga yaparak stres attılar

    YaşamYerelÇankırı 25
    Yayınlama: 12 Mayıs 2024 Pazar 10:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Yoga yaparak stres attılar

    Çankırı Belediyesinin Anneler Günü etkinlikleri başladı. Çankırılı kadınlar, rengârenk matlar üzerinde yoga yaparak stres attı.

    ÇANKIRI (İGFA) - Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bahçesi, bu kez çocuklarla değil kadınlarla doldu taştı. Belediyenin hafta sonu programı “Anneler Günü Açık Hava Yoga Etkinliği” ile başladı. Fzt Veciha Altın ve Çankırı Fizyoterapi Ekibi katkıları ile gerçekleştirilen etkinlik, renkli matlar, minderler, balonlar ve tüllerle renkli görüntülere sahne oldu.  Çimler üzerine serilen matlar üzerinde yoga yapan kadınlar, güne enerji depolayarak başladı. Katılıcılara Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen ile Belediye Meclis Üyesi Özlem Demirci de eşlik etti.

     Kadınların kendilerine özel bir zaman ayırmalarını hedefleyen etkinlik,  onların ne kadar değerli olduklarını anlamaları amacı ile düzenlendi. Yogaya çocuklarıyla birlikte katılan anneler, uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den etkinliğin devam etmesini istedi.

    Program, Anneler Günü standı önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code