10 Mayıs 2025 Cumartesi
DOLAR 38.78 ₺
EURO 43.89 ₺
STERLIN 51.65 ₺
G.ALTIN 4,147.59 ₺
BTC 102,740.03 $
ETH 2,195.54 $
BİST 9,390.51

    Zonguldak'ta Emekli Madenciden Tayfun Demir'e Özel Baston Sürprizi!

    YerelZonguldak 28
    Yayınlama: 9 Mayıs 2025 Cuma 20:33 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Emekli maden işçisi Recep Adıgüzel, GMİS yöneticisi Tayfun Demir'i ziyaret ederek el yapımı bastonunu hediye etti. Bu anlamlı jest, Zonguldak'ta takdirle karşılandı.

    Zonguldak'ta Emekli Madenciden Tayfun Demir'e Özel Baston Sürprizi!

    Zonguldak'tan duygulandıran bir haber! Yıllarını yerin altında geçiren emekli maden işçisi Recep Adıgüzel, kendi elleriyle yaptığı özel bir bastonu GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir'e hediye etti. Kayın ağacından özenle üretilen bu baston, sadece bir hediye değil, aynı zamanda madencilerin dayanışma ve vefa örneği oldu. Demir, bu anlamlı jest karşısında duygulanarak Adıgüzel'e teşekkürlerini iletti. Peki bu anlamlı ziyaretin perde arkasında neler yaşandı? İşte detaylar!

    ZONGULDAK-BHA GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret eden emekli maden işçisi Recep Adıgüzel, kayın ağacından üretimini kendi geliştirdiği bastonu Demir’e takdim etti. Demir, ziyaret ve hediye için Adıgüzel’e teşekkür etti.

    Emekli maden işçisi Recep Adıgüzel'in GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir'i ziyareti ve el yapımı baston hediyesi, Zonguldak'ta büyük yankı uyandırdı. Adıgüzel'in kayın ağacından yaptığı ve kendi geliştirdiği yöntemlerle ürettiği baston, Demir'e takdim edildi. Demir, bu anlamlı hediye ve ziyaret için Adıgüzel'e minnettar olduğunu belirtti. Bu olay, madenciler arasındaki güçlü bağın ve dayanışma ruhunun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Zonguldak BHA'nın aktardığı bu haber, emekli madencinin vefasını ve maden camiasının birlikteliğini gözler önüne seriyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code