17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.26 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,469.81 ₺
BTC 65,608.22 $
ETH 2,945.04 $
BİST 10,319.96

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü'nde Denetimde

YaşamYerelAdana 4
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 08:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü'nde sona yaklaşan çalışmaları denetledi. Köprünün tamamlanmasıyla Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalleleri birbirine bağlanacak, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın trafik yükü azalacak. Karalar, 2. döneminin ikinci gününde sabahın erken saatlerinde çalışmaya başladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü'nde Denetimde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü'nde devam eden çalışmaları denetledi. Köprünün tamamlanmasıyla mahalleler arası bağlantı güçlenecek ve trafik sıkışıklığı azalacak. Karalar, ikinci döneminin başında halka daha fazla hizmet sözü verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü’nde sona yaklaşan çalışmaları denetledi.

ADANA (İGFA) - Mali mucizeye ve devasa hizmetlere imza attığı ilk döneminde dinlenmek nedir bilmeyen Başkan Zeydan Karalar, ikinci dönemin ilk günlerinden itibaren, temposunu hiç azaltmadan çalışmaya devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ikinci döneminin ikinci gününe sabahın erken saatlerinde çalışarak başladı. Yavuzlar Köprüsü’nde sona yaklaşan çalışmaları denetleyen Başkan Zeydan Karalar, “Köprümüz tamamlandığında Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalleleri birbirine bağlanırken, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın da trafik yükü hafifleyecek” dedi.

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Seçimi geride bıraktık, Adana halkına sonsuz teşekkür ediyorum. 5 yıl daha hemşehrilerime hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sabahın erken saatlerinde işimizin başındayız. Halkımıza çok daha fazla hizmet ettiğimiz, çok verimli bir 5 yıl geçirmeyi planlıyoruz.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Yavuzlar Köprüsü'nde yapılan çalışmaları denetleyerek şehirdeki ulaşımı kolaylaştırmak için çaba harcıyor. Adana'nın gelişimine büyük katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi planlayan Karalar, halka verdiği sözleri yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code