Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Ankara’da Belediyeler Arasında Kardeşlik ve İş Birliği Adımı

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ile Haymana Belediye Başkanı Levent Koç arasında imzalanan protokol, iki belediye arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Yayınlama: 06.11.2026 - 09:55 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 32
Paylaş:

Keçiören Belediye Başkanlığı'nda imzalanan protokol kapsamında; kültür, turizm, sosyal ve sanatsal alanlarda ortak çalışmalar yürütülmesi, altyapı, su ve kanalizasyon hizmetleri, şehir düzenlemeleri ile park ve bahçeler konularında bilgi ve deneyim paylaşımında bulunulması kararlaştırıldı. Ayrıca teknik destek sağlanması, makine ve ekipmanların karşılıklı kullanımı ve belediyecilik hizmetlerinde iş birliğinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, imza töreninde yaptığı konuşmada “Haymana Belediye Başkanımız, kıymetli kardeşim ve dostum Sayın Levent Koç ile beraber Keçiören Belediyemiz ve Haymana Belediyemiz arasındaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendirecek kardeş belediye protokolümüzü imzaladık. İki güzel ilçemiz arasında kurduğumuz bu gönül köprüsünün ortak çalışmalarımıza ve hemşehrilerimize güzel katkılar sunacağına yürekten inanıyorum. Kardeş belediye protokolümüzün Keçiören'imize ve Haymana'mıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Keçiören ve Haymana arasındaki kardeş belediye protokolü imza törenine AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Ömer Faruk İslam, AK Parti Haymana İlçe Başkanı Emre Avcı ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

 

Son Haberler

Arçelik'in Global Pazarlama Organizasyonunda Üç Yeni Atama

07.11.2026 - 19:31

Ing Türkiye'nin Aktif Büyüklüğü 341 Milyar TL'ye Ulaştı

07.11.2026 - 19:27

Borusan’dan COP31’de Sanayi ve Sanat Odaklı İklim Mesajı

07.11.2026 - 19:24

Betonlaşan Şehirler Hem Isınıyor Hem Sele Teslim Oluyor!

07.11.2026 - 19:21

700 Milyon İnsan Elektriksizken Küresel Talep Artışı İkiye Katlandı

07.11.2026 - 19:17

Yamantürk Vakfı İTÜ’de Doğa Uyumlu Robotik Sistemler Laboratuvarını Hayata Geçirdi

07.11.2026 - 19:14

Turkcell’in COP31 Gündemi: Yenilenebilir Enerji ve Verimlilik

07.11.2026 - 19:11

BMW Modellerinde İndirim ve Takas Desteği Fırsatı

07.11.2026 - 19:08

SGK'dan lösemili çocukların tedavisine 7,4 milyar lira

07.11.2026 - 17:08

39 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 121 tutuklama

07.11.2026 - 15:34
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel