17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,466.05 ₺
BTC 65,600.28 $
ETH 2,953.38 $
BİST 10,319.96

Antalya Muratpaşa Belediyesi Sedir Mahallesi'ne Yeni Dünya Çocuk Hakları Parkı Açtı

YaşamYerelAntalya 1
Yayınlama: 30 Nisan 2024 Salı 10:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 2 bin 850 metrekarelik yeni bir park daha açıldı. Duvarlarında çocuklara ilişkin sözlerin yer aldığı Dünya Çocuk Hakları Parkı, belediyenin özgün peyzaj tasarımıyla dikkat çekiyor.

Antalya Muratpaşa Belediyesi Sedir Mahallesi'ne Yeni Dünya Çocuk Hakları Parkı Açtı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gerçekleştirilen büyük projeyle Sedir Mahallesi'ne kazandırılan yeni parkta çocuklar için özel tasarımlar bulunuyor. Duvarlardaki çocuk haklarına dair mesajlar ve belediyenin özgün peyzaj çalışmalarıyla, Dünya Çocuk Hakları Parkı adını taşıyan bu alan, şehrin en keyifli noktalarından biri olmaya aday.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Sedir Mahallesi’ne 2 bin 850 metrekarelik yeni bir park daha kazandırdı. Duvarlarında çocuklara ilişkin sözlerin yer aldığı park, Dünya Çocuk Hakları Parkı adını taşıyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi’ne 2 bin 850 metrekarelik yeni bir park daha kazandıran Muratpaşa Belediyesi, duvarlarında çocuklara ilişkin sözlerin yer aldığı parkın Dünya Çocuk Hakları Parkı'nda mobilyalardan çiçeklere tüm peyzajıyla belediyenin imzasını taşıdığını belirtti.

Belediyenin tasarlayıp ürettiği engellilere yönelik banklar, bitki üretim tesisinde yetiştirilen çiçekler parkta yer alıyor.

Vatan Bulvarı üzerinde bulunan parkta ayrıca çocuk hakları ile ilgili sözler ve bir de anıt yer alıyor.

Antalya'da çocukların oyun oynayarak keyifli vakit geçirebileceği yeni bir park hizmete girdi. Muratpaşa Belediyesi'nin özverili çalışmaları ve çocuk haklarına dikkat çekmek için yapılan özel tasarımlarla bezenen Dünya Çocuk Hakları Parkı, hem çocuklara hem de ailelere keyifli ve eğlenceli anlar yaşatmayı hedefliyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code