17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,466.05 ₺
BTC 65,600.28 $
ETH 2,953.38 $
BİST 10,319.96

Başkan Uzun, Sivas Belediye Birimlerini Ziyaret Ederek Faaliyetleri İnceledi

YaşamYerelSivas 2
Yayınlama: 17 Nisan 2024 Çarşamba 17:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Ramazan Bayramı’nın ardından Belediye birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlaştı. İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde israfı önlemek için adımlar atılacağını vurgulayan Uzun, Atık Su Arıtma Tesisi'ni de inceledi. Kızılırmak kollektör hattını da gezen Başkan Uzun, temiz bir çevre için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Başkan Uzun, şehir genelindeki ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Uzun, Sivas Belediye Birimlerini Ziyaret Ederek Faaliyetleri İnceledi

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Ramazan Bayramı sonrası birim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor! İçme Suyu Arıtma Tesisi'nden Atık Su Arıtma Tesisi'ne, Kızılırmak Kollektör Hattı'ndan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne kadar birimlerde incelemelerde bulunan Başkan Uzun, çevre ve faaliyetler hakkında kararlı adımlar atmaya devam ediyor.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Ramazan Bayramı’nın ardından Belediye birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlaştı, birimlerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

SİVAS (İGFA) - Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ile birlikte SİBESKİ Müdürlüğü’ne bağlı birimler ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı birimleri ziyaret etti.

İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunarak bilgi alan Uzun, içme suyunda israfın önlenmesi adına kontrol mekanizmasını güçlendirmek için önemli adımların atılacağını ifade etti.

Başkan Dr. Adem Uzun’un bir sonraki birim ziyareti Atık Su Arıtma Tesisi’ne oldu. İlgili birim müdüründen tesisin işleyişi hakkında bilgi alan Uzun, doğal kaynakların korunarak çevresel sürdürülebilirliğin sağlanması adına faaliyet gösteren tesis çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Kızılırmak kollektör hattı terfi istasyonunu da inceleme imkânı bulan Uzun, "Gelecek nesillerimize temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Dr. Adem Uzun daha sonra Park Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Şehrimiz genelinde yürütülen ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Uzun, müdürlük personeli ile sohbet ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, belediye birimlerini ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi aldı ve çevre koruma çalışmalarıyla ilgili önemli adımlar attı. Ziyaretler sırasında yapılan incelemelerde, içme suyu ve atık su arıtma tesislerinin işleyişi incelendi, temiz bir çevre için gereken hassasiyetin gösterilmesi vurgulandı. Başkan Uzun'un bir sonraki ziyaretleri de merakla bekleniyor, şehir genelindeki gelişmelerin yakından takip edildiği gözlerden kaçmıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code