27 Nisan 2024 Cumartesi
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,980.79 $
ETH 3,120.81 $
BİST 9,915.62

Başkan Yalçın Talaslı Gençlerle Buluştu ve Tecrübelerini Paylaştı

Yaşam 2
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 14:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bizim Semtin Gençleri’ programında ilçedeki gençlerle bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulundu. Başkan Yalçın, gençlerin sevgi gösterileri arasında meşaleler eşliğinde karşılandı ve her biriyle yakından ilgilendi.

Başkan Yalçın Talaslı Gençlerle Buluştu ve Tecrübelerini Paylaştı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçedeki gençlerle tecrübe paylaşımı ve samimi sohbetler için bir araya geldi. Gençlerin sevgi ve ilgi dolu karşılamaları arasında gerçekleşen etkinlikte, Başkan Yalçın, gençlerin sorularını yanıtladı ve geleceğin mimarlarıyla samimi anlar yaşadı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bizim Semtin Gençleri’ programında ilçedeki gençlerle bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulundu.

Mehmet UZEL / KAYSERİ  (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Türkiye’nin sabit arenalı tek espor merkezi olan Talas Belediyesi E-Spor Arena’da düzenlenen programa katılan Başkan Yalçın, gençlerin meşaleler eşliğindeki sevgi gösterileriyle karşılandı.

Gençlerin ilgisine kayıtsız kalmayan Başkan Yalçın, her biriyle tek tek selamlaşarak yakından ilgilendi.

AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kutay Altuntaş’ın moderatörlüğünde sohbet şeklinde devam eden programda gençler, Başkan Yalçın’a çeşitli sorular sordu, öneri ve projelerini aktardı.

Gençlik kolları üyelerinin yanı sıra mahalleli gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Yalçın, öğrencilik ve iş hayatından hatıralarını anlattı.

Programla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, “AK Parti Talas Gençlik Kollarımızın düzenlediği ‘Bizim Semtin Gençleri Buluşması’nda geleceğimizin mimarı gençlerimizle bir araya gelerek hem sohbet ettik hem de bilgi ve birikimlerimizi paylaştık. Programda emeği geçen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Kutay Altuntaş olmak üzere sıcak karşılamaları ve gösterdikleri ilgi için tüm gençlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yalçın, Talas'ta gençlerle buluştuğu etkinlikte, gençlik kolları üyeleri ve mahalleli gençlerle samimi bir ortamda bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Yalçın, öğrencilik ve iş hayatından tecrübelerini paylaşarak gençlerin ilgisine karşılık verdi. Programda gençlerle birlikte keyifli ve verimli bir zaman geçiren Başkan Yalçın, gençlere teşekkür ederek geleceğe dair umut veren bir paylaşım gerçekleştirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code