6 Mayıs 2024 Pazartesi
DOLAR 32.32 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.55 ₺
ALTIN 2,388.74 ₺
BTC 63,811.46 $
ETH 3,129.90 $
BİST 10,276.88

Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut ile unutulmaz iş birliği: 'Ölene Dek'

Magazin 3
Yayınlama: 24 Nisan 2024 Çarşamba 10:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Indie müziğin Türkiye’deki önde temsilcilerinden Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut, ‘’Ölene Dek’’ adını verdikleri uzun süredir beklenen iş birliğiyle sevenleriyle buluşuyor. Şarkı, duygusal vokal harmonileri, sert davullar ve çarpıcı gitar melodileriyle, tutkulu bir aşkı geride bırakmanın mücadelesine sürüklüyor. Kalp kırıklığının ardından yaşanan acıyı ve iyileşme sürecini anlatan ‘’Ölene Dek,’’ 2000’li yılların Türkiye’sinden tanıdığımız klasik tarzda hazırlanan dokunaklı bir rock şarkısı olarak öne çıkıy

Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut ile unutulmaz iş birliği: 'Ölene Dek'

Türkiye'nin müzik sahnesinde heyecan yaratan iş birliği! Indie müziğin sevilen isimleri Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'un ‘’Ölene Dek’’ adlı şarkıları, müzikseverlerin kalplerinde iz bırakmaya hazırlanıyor. Harika uyumları ve güçlü imzalarıyla dikkat çeken bu özel iş birliği, duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Aşk, acı, iyileşme ve tutku dolu bu şarkıyı keşfetmeye hazır mısınız?

Indie müziğin Türkiye’deki önde temsilcilerinden Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut, ‘’Ölene Dek’’ adını verdikleri uzun süredir beklenen iş birliğiyle sevenleriyle buluşuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Müzikseverlerin merakla beklediği şarkı, Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'un ortak imzasını ve güçlü uyumlarını yansıtıyor.

Şarkı, duygusal vokal harmonileri, sert davullar ve çarpıcı gitar melodileriyle, tutkulu bir aşkı geride bırakmanın mücadelesine sürüklüyor.

Kalp kırıklığının ardından yaşanan acıyı ve iyileşme sürecini anlatan ‘’Ölene Dek,’’ 2000’li yılların Türkiye’sinden tanıdığımız klasik tarzda hazırlanan dokunaklı bir rock şarkısı olarak öne çıkıyor.

Türkiye'nin sevilen indie müzik ikilisi Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'un ortak çalışması ‘’Ölene Dek’’ 26 Nisan Cuma günü itibariyle tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut, ‘’Ölene Dek’’ adını verdikleri şarkılarıyla hayranlarını coşturacak. Eski Türk rock müziğinin özünü taşıyan bu harika iş birliği, duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Kalp kırıklıklarının, aşkın ve acının etkileyici melodilerinde kaybolmaya hazır olun. ‘’Ölene Dek’’ 26 Nisan Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında olacak, kaçırmayın!

İlk Yorumu Sen Yaz
code