18 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,853.45 $
ETH 3,114.31 $
BİST 10,643.58

Canozan Airlines'tan Müzik Tutkunlarına Özel Sürpriz!

Magazin 1
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 09:39 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Türkiye'nin en çok çalınan şarkısı 'Ağlama Ben Ağlarım' ile adını duyuran Can Ozan, müzik dünyasında olduğu kadar gökyüzünde de parlıyor. Özyeğin Üniversitesi'ndeki bir söyleşide uçuş simülasyonuyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, Canozan Airlines ile ilginç bir yolculuğa davet ediyor.

Canozan Airlines'tan Müzik Tutkunlarına Özel Sürpriz!

Türkiye'nin en sevilen şarkıcısı Can Ozan, sıra dışı bir sürprize imza attı! Uçuş simülasyonunda kokpit koltuğunda poz verirken 'Canozan Airlines İyi Yolculuklar Diler...' notunu düşüren sanatçı, hem müzik hem de havacılık tutkunlarını heyecanlandırdı.

Radyolarda ve dijital müzik platformlarında Türkiye'nin en çok çalınan şarkısı "Ağlama Ben Ağlarım" ile zirvedeki isimler arasında yer alan Can Ozan, son dönemde sadece müzik dünyasında değil, gökyüzünde de parlıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşen bir söyleşide, Can Ozan sadece müzik kariyerindeki başarıları anlatmakla kalmadı, aynı zamanda uçuş simülasyonuyla da adından söz ettirdi.

Sosyal medyada binlerce beğeni alan fotoğraflarda Can Ozan, kokpit koltuğunda poz verirken, esprili paylaşımına "Canozan Airlines İyi Yolculuklar Diler..." notunu düştü. Sanatçı, müzik kulübüne ve kendisine uçuş simülasyonu deneyimi yaşatan öğrencilere teşekkür etti.

Gözler şimdi, Can Ozan'ın 19 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği büyük Bostancı konserine ve sanatçının Nisan ayında sahne alacağı Avrupa turnesine çevrildi.

Türkiye'nin müzik listelerinde zirvede yer alan isimlerden biri olan Can Ozan, sadece müzik kariyeriyle değil, uçuş simülasyonu tutkusuyla da dikkat çekiyor. Hayranlarını şaşırtmaya devam eden sanatçının bir sonraki adımı ise merak konusu. Siz de Can Ozan'ın Canozan Airlines ile neler yapacağını ve müzikle havacılığı birleştiren sıra dışı projelerini heyecanla bekleyin!

İlk Yorumu Sen Yaz
code