17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.32 ₺
EURO 35.14 ₺
STERLIN 40.79 ₺
ALTIN 2,468.91 ₺
BTC 65,373.58 $
ETH 2,933.35 $
BİST 10,319.96

Ece Seçkin, Soğuk Hava Koşullarına Rağmen İzmir'de Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı!

MagazinYerelİzmir 2
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 15:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ece Seçkin, İzmir Buca Pazar Meydanı'nda 'Yürekten Dokunuşlar Derneği'nin düzenlediği gecede sahne aldı. Soğuk hava, yağmur ve rüzgar karşısında yılmadan sevenleriyle buluşan güzel sanatçı, her engeli aşarak muhteşem bir performans sergiledi.

Ece Seçkin, Soğuk Hava Koşullarına Rağmen İzmir'de Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, hava şartlarına meydan okuyarak unutulmaz bir geceye imza attı! Soğuk ve yağmura aldırmadan İzmir'de sevenleriyle buluşan Seçkin, büyük alkış topladı. Muhteşem performansıyla izleyicileri kendine hayran bıraktı.

İlk albümünün hazırlıklarını tamamlayan Ece Seçkin, konserlerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

İZMİR (İGFA)  - Ece Seçkin, bu akşam soğuk hava koşullarına rağmen İzmir Buca Pazar Meydanı’nda ‘Yürekten Dokunuşlar Derneği’nin düzenlediği gecede sahneye çıktı.

Güzel sanatçı, soğuk, yağmur, kar, rüzgâr, fırtına ve hiçbir zorluğun kendisine engel olamayacağını, sevenleriyle buluşmak için her engeli aşacağını söyledi.

Ece Seçkin muhteşem performansıyla göz doldururken seyircisinden tezahüratlar eşliğinde büyük alkış aldı.

Ece Seçkin, İZMİR Buca Pazar Meydanı'nda gerçekleşen konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Soğuk havaya rağmen sahne performansından ödün vermeyen Seçkin, sevenlerini mest etti. Yağmur altında sergilediği başarılı performansla alkış alan sanatçı, hava şartlarına meydan okuyarak konserlerindeki enerjisini bir kez daha kanıtladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code