21 Mayıs 2024 Salı
DOLAR 32.19 ₺
EURO 34.99 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,508.44 ₺
BTC 69,358.13 $
ETH 3,691.62 $
BİST 10,895.25

Edirne'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 4 Göçmen Yakalandı

GündemYerelEdirne 2
Yayınlama: 30 Nisan 2024 Salı 14:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Merkez ilçesi Kemalköyü'nde bir operasyon düzenledi. Devriye faaliyeti sırasında yurt dışına kaçmaya çalışan 4 düzensiz göçmen şahıs yakalandı. Çeşitli yabancı uyruklu olan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine iade edildi.

Edirne'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 4 Göçmen Yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı operasyonunda 4 göçmenin yakalandığı olayın detayları yakın takipçilerini şaşırttı. Merkez ilçesi Kemalköyü'nde gerçekleşen operasyon, bölgede yankı uyandırdı. İlginç detaylar bu haberde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Merkez ilçesi Kemalköyü'nde bir operasyon düzenledi.

Keşan POSTASI /EDİRNE (İGFA) - Devriye faaliyeti sırasında yurt dışına kaçmaya çalışan 4 düzensiz göçmen şahıs yakalandı. Çeşitli yabancı uyruklu olan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine iade edildi.

Edirne'de yaşanan göçmen kaçakçılığı operasyonu büyük yankı uyandırdı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda 4 düzensiz göçmenin yakalanması, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede önemli bir adım olarak görülüyor. Yakalanan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine iade edildi. Güvenlik güçlerinin etkili çalışması, bölgedeki göçmen kaçakçılığıyla mücadelede ne denli kararlı olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code