3 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,386.39 ₺
BTC 61,754.81 $
ETH 3,080.03 $
BİST 10,276.88

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama: Kamuda Giyim Yardımları Devam Ediyor!

Gündem 3
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı 17:27 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının kesildiği iddialarına yanıt verdi. Bakanlık, bu iddiaların asılsız olduğunu açıkladı ve giyim yardımlarının devam ettiğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama: Kamuda Giyim Yardımları Devam Ediyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurumlarındaki giyim yardımlarıyla ilgili yapılan iddialara net bir cevap verdi. Son gelen açıklamalar, asılsız olduğunu ortaya koydu. Detaylar haberde!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

ANKARA (İGFA) - Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Açıklamada, son günlerde, Bakanlığın 8 Mart'ta, "Genel Yatırım ve Finansman Kararları" kapsamında izleme ve kontrolü altındaki kamu iktisadi teşebbüslerine ve diğer kuruluşlara "Hizmete Özel" olarak gönderdiği yazısına atıfta bulunularak, bazı basın yayın organları ve sendikalarca, bilgi eksikliği kaynaklı, kamuoyunu yanıltıcı haberler ve açıklamalar yapıldığına işaret edildi.

Farklı kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği yönündeki haberlerin mesnetsiz olduğu, hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklama şöyle:

Hazine ve Maliye Bakanlığı, koruyucu giyim yardımlarının devam edeceğini vurgulayarak, kamuoyunu bilgilendirdi. Kamu kurumlarında yapılan tasarruf tedbirlerinin giyim yardımlarını kapsamadığı belirtildi. Bu açıklama, tartışmalara net bir çözüm getirmiş oldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code