7 Mayıs 2024 Salı
DOLAR 32.29 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.69 ₺
ALTIN 2,409.36 ₺
BTC 63,682.21 $
ETH 3,086.36 $
BİST 10,267.09

Hudut Kartalları, Sınırları Geçenlere Göz Açtırmıyor!

Gündem 3
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 13:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Milli Savunma Bakanlığı'nın duyurusuna göre, Yunanistan'dan Türkiye'ye ve Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişi, Hudut Kartalları tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 1'inin ise PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Hudut Kartalları, Sınırları Geçenlere Göz Açtırmıyor!

Hudut Kartalları tarafından yakalanan 4 kişi, yasa dışı geçişlere karşı verilen mücadelenin vurgulu bir örneği oldu. Milli sınırlarımızı koruyan Hudut Kartalları, terör örgütü üyelerinin geçişlerine engel olmaya devam ediyor.

Yasa dışı yollarla geçmeye sınırı çalışan 3'ü terör örgütü mensubu 4 kişi Hudut Kartalları tarafından yakalandı. 

ANKARA (İGFA) - Hudutlarda yasa dışı geçişlere karşı mücadele sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye'ye ve Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişinin Hudut Kartalları tarafından yakalandığını duyurdu.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 1’inin de PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, sınırlarımızı koruyan Hudut Kartalları, terör örgütü mensuplarının sınırları aşmasının önüne geçmeye kararlı. Yakalanan şahısların FETÖ ve PKK/PYD-YPG üyeleri olması, ülke güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguluyor

İlk Yorumu Sen Yaz
code