30 Nisan 2024 Salı
DOLAR 32.40 ₺
EURO 34.65 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,389.41 ₺
BTC 60,346.16 $
ETH 2,984.55 $
BİST 10,045.74

İldeniz Baki'nin ilgi gören ilk teklisi Hüsran, müzikseverlerle buluşuyor!

Magazin 8
Yayınlama: 17 Nisan 2024 Çarşamba 15:05 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

İstanbul (İGFA) - İldeniz Baki'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan, sözü ve müziği kendine ait olan eseri Hüsran, müzik listelerindeki yükselişini sürdürmekte. Müzikal altyapısını Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği derslerinden alan İldeniz Baki, farklı tarzlardaki birçok stüdyo kaydına enstrüman ve vokal katkısı sunmuştur. Aranjörlüğünü Sefa Kavalalı'nın yaptığı Hüsran, dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

İldeniz Baki'nin ilgi gören ilk teklisi Hüsran, müzikseverlerle buluşuyor!

Müzik dünyasında yepyeni bir ses! İldeniz Baki'nin hayranlarını kendine hayran bırakan ilk teklisi 'Hüsran' müzik listelerinde fırtınalar estiriyor. Genç yetenek İldeniz Baki'nin yükselişi adeta göz kamaştırıyor. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'den aldığı ilhamla yoluna çıkan genç sanatçı, adını müzik dünyasına altın harflerle kazıyor. Siz de Hüsran'ı dinlemeden geçmeyin, bu şarkı sizi büyüleyecek!

İldeniz Baki ilk teklisi Hüsran müzik listelerindeki yükselişini sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - İldeniz Baki'nın kısa sürede büyük beğeni toplayan, sözü ve müziği kendine ait olan eseri Hüsran müzik listelerindeki yükselişini sürdürüyor.

İLDENİZ BAKİ HAKKINDA
Müzikal altyapısını lise yıllarından itibaren almaya başladığı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dersleriyle oluşturmaya başlayan İldeniz Baki bugüne kadar farklı müzik tarzlarındaki birçok stüdyo kaydına enstrüman ve vokal katkısı sunmuştur.

Aranjörlüğünü Sefa Kavalalı'nın üstlendiği Hüsran isimli ilk teklisini tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşmuştur.

İldeniz Baki'nin kendi eseri olan Hüsran, dinleyicileri etkileyici melodisi ve sözleriyle büyülüyor. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'nin esintilerini taşıyan bu şarkı, genç yeteneğin müzikal vizyonunu dinleyicilere yansıtıyor. Aranjörlüğünü başarılı isim Sefa Kavalalı'nın üstlendiği 'Hüsran', şimdiden müzik listelerinde yükselişini sürdürüyor. İldeniz Baki'nin adını müzik dünyasında sıkça duyacağımıza şüphe yok. Genç yetenek, geleceğin yıldızları arasında parlayacak gibi görünüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code