2 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.47 ₺
EURO 34.87 ₺
STERLIN 40.37 ₺
ALTIN 2,419.53 ₺
BTC 57,821.19 $
ETH 2,965.15 $
BİST 10,045.74

Ümit Yılmaz İstanbul Albümü Tüm Platformlarda Yayında!

Magazin 8
Yayınlama: 18 Nisan 2024 Perşembe 20:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ümit Yılmaz, müzik listelerine hızlı giriş yapan 'İstanbul' adlı albümünü ve şarkılarını yayınladı. Albümle ilgili açıklamada bulunan Yılmaz, İstanbul'a dair duygularını şarkılarında yansıttı. 'İstanbul'a yeni bir masal gerekli' diyen sanatçı, dinleyicilere duygusal ve etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Ümit Yılmaz İstanbul Albümü Tüm Platformlarda Yayında!

Ümit Yılmaz, son albümü 'İstanbul' ile müzik piyasasında büyük ses getirdi. Sanatçının duygularını yansıttığı şarkıları dinleyicilerle buluşturuyor. 'İstanbul'a yeni bir masal gerekli' diyen Yılmaz, merakla beklenen albümüyle müzikseverleri etkilemeyi amaçlıyor.

Yaz ayında müzik piyasası hareketlenmeye devam ediyor. Sanatçılar şarkılarını bir bir yayınlamaya başladı. Ümit Yılmaz'da albüm ve şarkılarını yayınlayan bu sanatçılardan birisi oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Yeni çıkardıgı "İstanbul" adlı albümü ile müzik listelerine hızlı giriş yapan Ümit Yılmaz albümüne ilişkin açıklamada bulundu.

Ümit Yılmaz, " Albümümün ismi "İstanbul" adını taşıyor. Minik Serçe'ye bir latife İstanbul böyle keder gördü ya da Kıraç'ın İstanbul masalı gibi de düşünebiliriz değil mi? O zaman İstanbul' a yeni bir masal gerekli. Ya da Teoman gibi sürekli ağlamaktan ağlatılmaktan rimeli akan bu İstanbul'un iki yakasından tutup bi sallamamız gerekmiyor mu? Efendim İstanbul aşkına çok şey yazılır ama burada örneklere ve satırlarıma son vererek istanbul albümünün ve şarkısını karşınıza koyuyorum sevgiler..." diye konuştu. 

Ümit Yılmaz, 'İstanbul' adını taşıyan albümü ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Şarkılarına duygusal derinlik katan sanatçı, İstanbul'un çeşitli yönlerini yansıtan şarkılarıyla dikkat çekiyor. Sanatçı, albümünde İstanbul'a duyduğu sevgiyi ve özlemi hissettirmeyi hedefliyor. 'İstanbul'a yeni bir masal gerekli' diyerek albümünü dinleyicilerle paylaşan Ümit Yılmaz, müzikseverlerden tam not almaya aday görünüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code