13 Mayıs 2024 Pazartesi
DOLAR 32.21 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.46 ₺
ALTIN 2,418.47 ₺
BTC 62,802.26 $
ETH 2,940.39 $
BİST 10,055.98

Irak ve Suriye'de 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Gündem 2
Yayınlama: 28 Nisan 2024 Pazar 12:19 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk ile Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesindeki 2 PKK’lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit ettiği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Irak ve Suriye'de 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz hale getirildi! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kararlı adımlar attığı belirtildi. Detaylar için haberimizi okuyun!

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk ile Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 teröristin etkisiz hale getilrildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelenin etkin ve kararlı şekilde sürdüğünü dile getirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesindeki 2 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit ettiği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 2 PKK'lının, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde de 1 PKK/YPG'linin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre terörle mücadele çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiği vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörist unsurlara karşı kararlı bir tutum sergiliyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code