4 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,223.72 $
ETH 3,122.90 $
BİST 10,276.88

İzmit Belediyesi Şehitler Haftası'nda Camilerde Helva Dağıttı

GündemYerelKocaeli 3
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 12:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında Cuma namazı çıkışında şehitlerimizin anısına helva ikram etti. Akmeşe Atatürk Camii, Mehmet Ali Paşa Camii, Yenicuma Camii ve diğer camilerde gerçekleşen etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

İzmit Belediyesi Şehitler Haftası'nda Camilerde Helva Dağıttı

İzmit Belediyesi, Şehitler Haftası'nı unutulmaz kılan bir jestte bulundu. Camilerde gerçekleşen helva ikramı, şehitlerimizin anısını yaşatmak adına anlamlı bir etkinliğe dönüştü. İzmitliler, dua ve ikramla şehitlerimize olan minnetlerini dile getirdi.

İzmit Belediyesi 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Cuma namazı çıkışında camilerde helva ikramında bulundu 

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü anlamlı gün ve haftalarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Akmeşe Atatürk Camii, Mehmet Ali Paşa Camii, Yenicuma Camii, Fevziye Camii, Kuruçeşme Merkez Camii ve Alikahya Hayırsevenler Camii’nde Cuma namazı çıkışında helva dağıttı. Vatandaşlar ikramlar için İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletirken aziz şehitlerimizin anısına da dua etmeyi ihmal etmediler.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen helva dağıtımı etkinliği, İzmit halkı tarafından büyük ilgi gördü. Şehitler Haftası'nda gerçekleştirilen bu manevi etkinlik, toplumda birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi ve şehitlerimizin hatırasını yaşatmayı amaçladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code