17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.91 ₺
ALTIN 2,464.09 ₺
BTC 65,832.75 $
ETH 2,955.17 $
BİST 10,319.96

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı Temizliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

YaşamYerelKahramanmaraş 2
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 18:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki onlarca araç ve yüzlerce personel kentte bayram temizliği için seferber oldu.

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı Temizliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı yaklaşırken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde temizlik faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Cadde, meydan, bulvar ve mezarlıkların temizliği gibi pek çok alanda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Bayramın huzur ve temizlik içinde geçmesi için belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA)- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehir genelinde temizlik uygulamalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki onlarca araç ve yüzlerce personel kentte bayram temizliği için seferber oldu.

Cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanları çevreye rastgele atılan evsel ve ambalaj atıklarından temizlenerek çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların daha hijyenik ortamda bayramlarını eda edebilmeleri için ekiplerin bayram boyunca sahada olacağı ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için çalışmaların kesintisiz devam edeceği belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehir genelinde temizlik uygulamalarını aralıksız olarak yürüterek şehrin temiz ve düzenli bir şekilde bayrama hazır hale gelmesine katkıda bulunuyor. Halkın daha hijyenik bir ortamda bayramlarını kutlamalarına olanak sağlamak amacıyla ekipler sahada kesintisiz bir çalışma yürütüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code