17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,466.05 ₺
BTC 65,600.28 $
ETH 2,953.38 $
BİST 10,319.96

Keşan'da Kaçak Kenevir Tarlası Operasyonla Ele Geçirildi

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 30 Nisan 2024 Salı 14:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Keşan'ın Siğilli Köyü'nde bir operasyon düzenledi. Operasyonda KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada 196 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Yasadışı ekim ile elde edilen kenevir bitkileri el konulurken, olay ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Keşan'da Kaçak Kenevir Tarlası Operasyonla Ele Geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Keşan'da gerçekleşen büyük bir operasyonla kaçak kenevir tarlasını ele geçirdi. Siğilli Köyü'nde yapılan aramada 196 kök kenevir bitkisi bulundu. Detayları Keşan Postası'nda!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Keşan'ın Siğilli Köyü'nde bir operasyon düzenledi.

Erdoğan Demir / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) - Operasyonda KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada 196 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yasadışı ekim ile elde edilen kenevir bitkileri el konulurken, olay ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan'ın Siğilli Köyü'nde kaçak kenevir ekimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Operasyon neticesinde 196 kök kenevir bitkisi ele geçirildi ve şüpheli bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Kaçak kenevir ekimine yönelik yürütülen başarılı operasyonlar devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code