Kocaeli'de yarın binlerce öğrenci LGS heyecanı yaşayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu önemli sınav öncesinde öğrencilere moral vererek başarı dileklerini iletti. Öğrencilerin emeklerinin karşılığını alması temennisinde bulunan Başkan Büyükakın, sınav süresince Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de gerekli tüm destekleri sağlayacağını belirtti. Özellikle sınav merkezleri çevresinde gürültü kirliliğinin önlenmesi için sürücülere uyarılar yapıldı. Sınavın sorunsuz geçmesi için tüm önlemler alındı.
KOCAELİ-BHA
2025 Liselere Giriş Sınavı (LGS), yarın gerçekleşecek. İki oturumlu sınava ilimizde 26 bin 429 öğrenci katılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bütün öğrencilere başarı diledi.
Hayalleriniz gerçek olsun
Başkan Büyükakın, toplam bin 629 salonda gerçekleşecek sınavla ilgili şu mesajı yayınladı: “Yarın gerçekleşecek Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) girecek evlatlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Uzun süredir büyük bir emek ve sabırla çalışan her bir öğrencimizin; azminin, gayretinin ve hayallerinin karşılığını en güzel şekilde almasını temenni ediyorum. Rabbim zihin açıklığı versin.” Öte yandan sınav boyunca ilimiz genelinde alınan tüm tedbirlere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de destek verecek. Sınav boyunca özellikle araç sürücülerinin okul çevrelerinde yüksek sesle müzik ve klakson çalmaması yönünde uyarılıyor. Sınav yarın sabah saat 9.30’da başlayacak ve saat 12.50’de sona erecek. Öğrencilerin sabah 9’da sınav merkezlerinde olması gerekiyor.
Kocaeli'de 26 bin 429 öğrencinin katılacağı LGS sınavı öncesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, öğrencilere başarılar diledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrencilerin hayallerine ulaşmasını temenni eden Başkan Büyükakın, sınav boyunca belediyenin de destek olacağını vurguladı. Sınavın iki oturumda gerçekleşeceği ve toplam bin 629 salonda yapılacağı belirtilirken, öğrencilerin sabah 9'da sınav merkezlerinde hazır bulunmaları gerektiği hatırlatıldı. Sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm tedbirler alındı.