14 Haziran 2025 Cumartesi
DOLAR 39.59 ₺
EURO 45.67 ₺
STERLIN 53.68 ₺
G.ALTIN 4,345.98 ₺
BTC 103,497.26 $
ETH 2,487.40 $
BİST 9,311.88

    Malatya'da LGS Heyecanı Öncesi Moral Deposu: Başkan Er Öğrencilerle Buluştu!

    YerelMalatya 10
    Yayınlama: 13 Haziran 2025 Cuma 23:44 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, LGS'ye hazırlanan öğrencilerle moral pikniğinde buluşarak onlara destek verdi. Öğrenciler, sınav öncesi stres attı!

    Malatya'da LGS Heyecanı Öncesi Moral Deposu: Başkan Er Öğrencilerle Buluştu!

    Malatya'da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrenciler için unutulmaz bir gün yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Turgut Özal Tabiat Parkı'nda düzenlenen moral pikniğinde öğrencilerle bir araya gelerek onlara moral ve motivasyon aşıladı. Başkan Er'in samimi sohbeti ve destekleyici mesajları, öğrencilerin sınav stresini bir nebze olsun azaltırken, onlara başarı dileklerini iletti. Bu anlamlı buluşma, öğrencilerin geleceğe umutla bakmalarına katkı sağlarken, Malatya Belediyesi'nin eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Piknikte öğrenciler çeşitli etkinliklerle eğlenerek sınav öncesi enerji depoladı.

    MALATYA-BHA

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilerle Turgut Özal Tabiat Parkı'nda düzenlenen moral pikniğinde bir araya geldi.

    Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören 250 LGS öğrencisinin katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Er, öğrencilere destek vererek, başarı dileklerinde bulundu.

    “SİZLERLE BİR ARADA OLDUĞUM ZAMAN ÇOK MUTLU OLUYORUM”

    Moral pikniğinde öğrencilere seslenen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "En heyecanlı günlerinizi yaşıyorsunuz. Bunu gözlerinizden görebiliyorum. Biz de istedik ki bu heyecanınıza ve sevincinize ortak olalım. Sizlere bir nebze de olsa yoğun bir tempodan sonra moral ve motivasyon açısından destek olmak istedik. Sizlerle bir arada olduğum zaman çok mutlu oluyorum. Çünkü siz bizim geleceğimizsiniz. Bu sınav önemli bir sınav fakat her şey bir sınav değildir. Kendinizi strese sokup, telaş içerisine girmeyin ki sınavda olumsuz bir sonuç almanıza sebep olmasın. Hepinize sınavda başarılar diliyorum. Allah emeklerinizi boşa vermesin. İnşallah hepiniz dilediğiniz okullarda okursunuz" dedi.

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından LGS’lilere yönelik organize edilen piknikte, öğrenciler çeşitli etkinliklerle sınav stresinden uzaklaştı. Başkan Sami Er, öğrencilerle halay çekti, geleneksel oyunlara katıldı, futbol oynadı ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

    Öğrenciler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ederek, moral bulduklarını ifade ederek, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

    Malatya Büyükşehir Belediyesi, LGS sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik moral pikniği düzenleyerek öğrencilere büyük destek sağladı. Başkan Sami Er'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler sınav stresinden uzaklaşarak keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte öğrencilere yönelik çeşitli aktiviteler düzenlenerek sınav öncesi moral ve motivasyonlarını artırmaya yönelik çalışmalar yapıldı. Öğrenciler, Başkan Er'e teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin kendilerine büyük moral verdiğini dile getirdiler. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamlı etkinliği, öğrencilerin sınav başarısına olumlu katkı sağlamasının yanı sıra, belediyenin gençlere verdiği değeri de ortaya koydu.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code