8 Mayıs 2024 Çarşamba
DOLAR 32.30 ₺
EURO 34.73 ₺
STERLIN 40.32 ₺
ALTIN 2,395.35 ₺
BTC 62,201.47 $
ETH 2,994.93 $
BİST 10,324.01

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Daron Russell, BSL'in Haftanın İlk 5 İsmi!

SporYerelManisa 4
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 17:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımının yıldız isimlerinden Daron Fatts Russell, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi tarafından haftanın ilk 5 oyuncusu seçildi. Geçtiğimiz hafta oynanan Onvo Büyükçekmece maçındaki 22 sayı, 8 asist ve 5 ribaunt ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Daron Russell, BSL'in Haftanın İlk 5 İsmi!

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yıldızı Daron Russell, BSL'in gözde isimleri arasına girdi! Geçtiğimiz maçta sergilediği etkileyici performans, basketbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımının yıldız isimlerinden Daron Fatts Russell, geçtiğimiz hafta oynanan Onvo Büyükçekmece maçındaki başarılı performansı ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) tarafından haftanın ilk 5’ine seçildi. 

MANİSA (İGFA) - Sezon başında Galatasaray’dan, Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımına katılan Daron Fatts Russell, ortaya koyduğu performansla takımına önemli katkı sağladı. Geçen hafta oynanan Onvo Büyükçekmece maçında da 22 sayı, 8 asist ve 5 ribaunt ile mücadele eden  yıldız isim maçın kazanılmasında kilit rol oynadı. Haftayı 27 verimlilik puanı ile tamamlayan Daron Fatts Russell, bu performansı ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi tarafından haftanın ilk 5’ine seçildi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı basketbolcusu Daron Fatts Russell, haftanın ilk 5 oyuncusu seçilerek performansını taçlandırdı. Onvo Büyükçekmece maçındaki üstün performansıyla takımına büyük destek sağlayan Russell, Türk basketbolseverlerin de dikkatini çekmeyi başardı. Gelecek maçlar öncesi takımının en önemli silahlarından biri haline gelen Russell'ı izlemek için heyecanla bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code