20 Mayıs 2024 Pazartesi
DOLAR 32.22 ₺
EURO 35.31 ₺
STERLIN 41.46 ₺
ALTIN 2,520.22 ₺
BTC 66,329.81 $
ETH 3,064.86 $
BİST 10,643.58

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Bahçesinde Çocukların Sevgi Dolu Karşılama Gününde

Yaşam 2
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 16:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikler kapsamında çocuklarla bir süre sohbet eden Bakan Tekin, çocukların sevgi ve ilgisiyle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Bahçesinde Çocukların Sevgi Dolu Karşılama Gününde

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM bahçesinde çocuklarla keyifli bir buluşmaya imza attı. Gençlerin coşkulu karşılamasının ardından Bakan Tekin, etkinliklere katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ruhuna uygun etkinliklerin yaşandığı gün, Bakan Tekin'in çocuklarla samimi anları unutulmaz kıldı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak 23 Nisan Ekspresi etkinlik alanını ziyaret etti. Çocuklar için oluşturulan stantları gezen Tekin, tren vagonu görünümlü oyun alanlarında çocuklar için hazırlanan gösterileri takip etti.

Daha sonra Bilim Şenliği etkinliğinin gerçekleştirildiği alana geçen Tekin, burada da öğrencilerin halk oyunları gösterilerini izledi, stantlar hakkında bilgi aldı.

Bakan Yusuf Tekin, etkinlik alanlarında çocuklarla bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Meclis bahçesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklarla buluşan Bakan Yusuf Tekin'in sıcak tavırları etkinliğe renk kattı. Etkinliklerde çocuklara yönelik düzenlenen oyunlar ve gösterilerle keyifli bir gün geçiren Bakan Tekin, geleceğin teminatı olan gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. TBMM açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen bu özel gün, çocuklar için unutulmaz anılarla dolu bir deneyim haline geldi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code