3 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 0.00 ₺
EURO 0.00 ₺
STERLIN 0.00 ₺
ALTIN 0.00 ₺
BTC 0.00 $
ETH 0.00 $
BİST 10,210.68

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris'te Dere Temizliği Çalışmalarına Devam Ediyor

GündemYerelMuğla 3
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 16:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te su baskınlarına önlem almak, kötü kokunun ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için 1400 metre dere temizlik çalışması yaparken 1100 metrelik kısmında temizlik çalışmasına başlıyor. Ekipler, Ketenci, Kavacık, Yetim ve Polis Evi önünde bulunan derelerde temizlik çalışması başlattı. Bu çalışmalarla su baskınlarına karşı önlem alınırken, kötü koku ve çevre kirliliğinin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris'te Dere Temizliği Çalışmalarına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris'te Dikkat Çeken Dere Temizliği Çalışmalarını Sürdürüyor! Su baskınlarına karşı alınan tedbirlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen dere temizliği çalışmaları, ilçede dikkat çekiyor. Kötü kokunun ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf eden ekipler, 1400 metrelik dere temizliğinin ardından 1100 metrelik kısmında da çalışmalarına başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te su baskınlarına önlem almak, kötü kokunun ve çevre kirliğinin önüne geçmek için 1400 metre dere temizlik çalışması yaparken 1100 metrelik kısmında temizlik çalışmasına başlıyor.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi turizm sezonunu öncesi ilçelerde dere temizliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekipleri ilçe merkezinde bulunan Ketenci, Kavacık, Yetim ve Polis Evi önünde bulunan derelerde temizlik çalışması başlattı. Ekipler su baskınlarına önlem almak, kötü kokunun ve çevre kirliğinin önüne geçmek için 1400 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirirken 1100 metre daha dere temizliği gerçekleştirecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada “ Turizm sezonu öncesi ilçelerimizde başlattığımız dere temizlikleri devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Marmaris’te Marmaris Belediyemiz ile birlikte kötü koku, görüntü kirliliği ve sivrisinek oluşumunun önüne geçmek için derelerde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekiplerimiz 1400 metre dere temizliği tamamladı. Marmaris’te 1100 metre daha dere temizliği yapılacak” denildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü dere temizliği çalışmaları, ilçedeki su baskınlarına ve çevre kirliliğine karşı ciddi bir adım olarak görülüyor. Turizm sezonu öncesi gerçekleştirilen bu temizlik çalışmaları, Marmaris'in doğal güzelliklerinin korunmasına önemli katkı sağlayacak. Ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmalar, ilçe sakinleri ve turistlerin sağlıklı bir çevrede vakit geçirmesine olanak tanıyacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code