DOLAR 50.05 ₺
EURO 56.31 ₺
STERLIN 67.59 ₺
G.ALTIN 6,604.41 ₺
BTC 77,599.95 $
ETH 2,291.46 $
BİST 0.00

    “Paşa Konağına Kaç Talip Sığar?” Keçiören'de sahnelendi

    YerelAnkara 20
    Yayınlama: Kaynak: Birlik Haber Ajansı
    1 dk okuma 0 yorum

    Keçiören Belediyesi Kent Tiyatrosu, “Paşa Konağına Kaç Talip Sığar?” adlı komedi oyununu Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda sahneledi. Oyun, 19. yüzyıl İstanbul'unda bir paşa konağında yaşanan aşk, entrika ve yanlış anlaşılmaları konu aldı.

    “Paşa Konağına Kaç Talip Sığar?” Keçiören'de sahnelendi

    ANKARA - BHA

    Keçiören Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Paşa Konağına Kaç Talip Sığar?” adlı komedi oyunu, tiyatroseverlerle buluştu.

    Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen gösterimi, Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Atila Zorlu ve Mehmet Aygün de vatandaşlarla birlikte izledi.

    19. yüzyıl İstanbul'unda geçen bir komedi

    Oyun, 19. yüzyıl İstanbul'unda Farah Sultan'a âşık olan Rüştü'nün sevdiğine kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

    Rüştü'nün planlarının Paşa Konağı'nda yaşanan beklenmedik gelişmelerle değişmesi, karakterler arasındaki yanlış anlaşılmalar ve ortaya çıkan sırlar, hikâyenin temelini oluşturuyor.

    Kılık değiştirmeler, beklenmedik karşılaşmalar ve konakta yaşanan karışıklıklar üzerinden ilerleyen oyun, aşk ve entrika konularını mizahi bir dille ele alıyor.

    Keçiören Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği gösterim, izleyicilerin alkışlarıyla sona erdi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code