16 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.16 ₺
EURO 35.17 ₺
STERLIN 41.05 ₺
ALTIN 2,470.59 ₺
BTC 65,819.63 $
ETH 3,007.90 $
BİST 10,158.63

Rap Yıldızı Sefo, 'IMPARATOR' Adını Verdiği Albümüyle Milyonları Büyüledi

Magazin 4
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 09:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Samsun doğumlu rap yıldızı Sefo, müzik kariyerine underground rap konserlerinde başladı ve şimdi 'IMPARATOR' adını verdiği 24 şarkılık albümüyle büyük ses getiriyor. Albümün ilk bölümü dinleyicilerle buluşurken, başarılı şarkıcı Türkiye'de ve Avrupa'da hayran kitlesini her geçen gün arttırıyor.

Rap Yıldızı Sefo, 'IMPARATOR' Adını Verdiği Albümüyle Milyonları Büyüledi

Samsunlu rap sanatçısı Sefo, 'IMPARATOR' adını verdiği dev albümüyle müzik dünyasında fırtınalar estiriyor. Şarkıları ve iş birlikleriyle öne çıkan genç yetenek, kendine ait müzikal vizyonu ile geleceğe umutla bakıyor. IMPARATOR albümüyle dinleyicileri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Sefo, gerçek adıyla Seyfullah Sağır, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun'da doğdu. Samsun’da geçirdiği çocukluk döneminde müziğe merakı başladı. Kendi sözlerini yazdığı şarkılarla birlikte o süreçte underground rap konserlerinde sahne almaya başladı.

 İSTANBUL (İGFA) - 2015-2018 yılları arasında amatör şekilde şarkılar yapmaya devam etti. 2018 yılında ‘Yalan’ ile müzik kariyerine profesyonel olarak ilk adımı attı. Şubat 2019'da çıkardığı ‘Poz’ teklisinden sonra proje yayınlarını artırmaya karar verdi. 2020 yılında Sony Music Türkiye ile anlaştı ve çalışmalarını hızlandırdı. 2021 yılına damga vuran ve kariyerinin ilk büyük hit’i olan, şarkısı “Bilmem Mi?” ile 500 milyonun üzerinde stream elde etti. Bu süreçte Türkiye’de 300’den fazla konser verdi ve bunun yanında İngiltere, Almanya, Fransa vb. Avrupa ülkelerinde büyük konser salonlarında hayranlarıyla buluştu.

Yaptığı şarkılar, iş birlikleri ve projelerinde kullandığı soundlar ile müzikal anlamda geniş bir yelpazeye sahip ve ileriye dönük müzikal vizyonu olduğunu kanıtlayan başarılı rap yıldızı Sefo, üst üste yayınladığı hit şarkılardan sonra kariyerinin ilk albümünü tamamladı.


Sefo, adını “IMPARATOR” koyduğu 24 şarkılık albümün müjdesini verdi. Albümü iki part seri halinde yayınlama kararı alan Sefo, albümün birinci bölümünü dinleyicilerle buluşturdu. Albümde şarkıların sözleri ve müziği kendisine ait.

Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Sefo, 'IMPARATOR' albümüyle adından sıkça söz ettiriyor. Kendine ait soundları ve başarılı iş birlikleriyle dikkat çeken sanatçı, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da geniş bir hayran kitlesine sahip. Gelecek günlerde de müzik dünyasına damgasını vuracağına şüphe yok.

İlk Yorumu Sen Yaz
code