27 Eylül 2025 Cumartesi
DOLAR 41.58 ₺
EURO 48.72 ₺
STERLIN 55.80 ₺
G.ALTIN 5,030.03 ₺
BTC 109,969.04 $
ETH 3,954.12 $
BİST 11,151.20

    Red Bull Geç Kalma Heyecanı Başlıyor: Adalar'da Bisiklet Yarışı!

    Spor 9
    Yayınlama: 26 Eylül 2025 Cuma 17:02 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı

    Red Bull Geç Kalma, 5 Ekim'de Adalar'da düzenlenecek nefes kesen bir bisiklet yarışıyla bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Sadece en hızlılar bir sonraki gemiye yetişebilecek!

    Red Bull Geç Kalma Heyecanı Başlıyor: Adalar'da Bisiklet Yarışı!

    Bisiklet tutkunları dikkat! Red Bull Geç Kalma, adrenalin dolu bir yarışla 5 Ekim'de Adalar'ı sallamaya hazırlanıyor. Büyükada, Burgazada ve Heybeliada etaplarından oluşan bu eşsiz yarışta, zamana karşı amansız bir mücadele verilecek. Sadece en hızlı ve stratejik olanlar bir sonraki gemiye yetişebilecek ve yarışa devam edebilecek. Bu heyecan verici etkinliğe katılmak ve adalar arasında pedal çevirirken unutulmaz anlar yaşamak için son başvuru tarihini kaçırmayın. Red Bull Geç Kalma ile kendinizi test edin, sınırlarınızı zorlayın ve adaların güzelliklerini keşfedin!

    Red Bull Geç Kalma, 5 Ekim’de bisiklet tutkunlarını Adalar’a davet ediyor. Büyükada, Burgazada ve Heybeliada etaplarından oluşan yarışta, sadece en hızlılar bir sonraki gemiye yetişebilecek. Başvurular https://www.redbull.com/tr-tr/events/red-bull-gec-kalma web adresinde devam ediyor.

    Red Bull Geç Kalma 5 Ekim’de, Adalar Belediyesi ev sahipliğinde Shimano ve Segway partnerliğinde gerçekleşecek. Büyükada’dan başlayacak yarış, Burgazada ve Heybeliada etaplarının ardından yeniden Büyükada’da gerçekleşecek finalle sona erecek. Sadece en hızlıların gemiye binerek bir sonraki etaba geçebileceği yarışta, katılımcıları unutulmaz bir parkur, zorlu tırmanışlar ve nefes kesici manzaralar bekliyor.

    Etkinliğe Kayıtlar Devam Ediyor

    18 yaşını doldurmuş tüm bisikletçilere açık olan Red Bull Geç Kalma’da 250 yarışmacı arasından gemiye ulaşan ilk 100 kişi gemiye binerek bir sonraki adaya geçmeye hak kazanacak. Burgazada’da ise yarışa devam edebilecek sporcu sayısı 70’e düşecek. Heybeliada’dan Büyükada’daki final etabına geçebilecek yarışmacı sayısı ise sadece 30 olacak.

    Yarış boyunca hız, dayanıklılık ve strateji kadar zamanlamanın da büyük rol oynayacağı Red Bull Geç Kalma’da katılımcılar, “geç kalmamak” için var gücüyle pedal çevirecek. Etaplar arasında adalar arası ulaşım gemiyle sağlanacak; ancak gemiye yetişemeyenler yarış dışı kalacak.

    Beş Kategoride Ödüller Sahiplerini Bulacak

    Kadınlar ve erkekler kategorilerinde ilk üç sırada yer alacak sporcuların ödül alacağı Red Bull Geç Kalma’da, Burgazada etap zirvesine tırmanış lideri ödülü, Heybeliada etabı en hızlı lideri ödülü ve amatörler kategorisinde en uzun mesafeyi kat edecek bir kadın ve bir erkek sporcu ödüllerin sahibi olacak.

    Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

    Red Bull Geç Kalma, 5 Ekim'de Adalar Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek ve bisiklet tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunacak. Büyükada'dan başlayıp Burgazada ve Heybeliada'da devam edecek yarış, yeniden Büyükada'da son bulacak. Yarışmacılar, hız, dayanıklılık ve strateji yeteneklerini sergilerken aynı zamanda zamanlamaya da dikkat etmek zorunda kalacaklar. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerin yanı sıra, etap zirvesi liderleri ve amatörler kategorisinde en uzun mesafeyi kat eden sporcular da ödüllendirilecek. Red Bull Geç Kalma, hem profesyonel hem de amatör bisikletçiler için kaçırılmaması gereken bir etkinlik.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code