28 Nisan 2024 Pazar
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,220.91 $
ETH 3,242.76 $
BİST 9,915.62

Resul Dindar Şile konserinde izdiham yaşandı

Magazin 14
Yayınlama: 29 Mart 2024 Cuma 17:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Resul Dindar konserinde tüm koltukların dolmasının ardından izleyiciler merdiven boşluklarına oturdular, salon hınca hınç doldu. Tüm salonun şarkıları hep bir ağızdan söylediği konserde coşku bir an bile dinmedi. Bir buçuk saatlik sahne performansıyla dinleyiciden büyük alkış toplayan sanatçıyı sahneye 5 yaşındaki kızı Meliha Ela davet etti, babasının sahnesine eşlik eden minik Ela sevimli tavırlarıyla dikkat çekti. Mart ayındaki son konserini veren sanatçı, Bayram’ı

Resul Dindar Şile konserinde izdiham yaşandı

Resul Dindar'ın katıldığı Şile Konseri'nde unutulmaz anlar yaşandı! İzdiham ve coşku dolu geceyi anlatmak için hazır olun. Detaylar bu haberde!

Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Resul Dindar konserinde izdiham yaşandı.

İSTANBUL (İGFA) - İBB Kültür Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Resul Dindar Şile konserinde tüm koltukların dolmasının ardından izleyiciler merdiven boşluklarına oturdular, salon hınca hınç doldu.
Tüm salonun şarkıları hep bir ağızdan söylediği konserde coşku bir an bile dinmedi.

Bir buçuk saatlik sahne performansıyla dinleyiciden büyük alkış toplayan sanatçıyı sahneye 5 yaşındaki kızı Meliha Ela davet etti, babasının sahnesine eşlik eden minik Ela sevimli tavırlarıyla dikkat çekti…
Mart ayındaki son konserini veren sanatçı, Bayram’ın üçüncü günü de İzmir’deki sevenleriyle buluşacak…

Resul Dindar'ın Şile Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri izleyiciler arasında büyük heyecana neden oldu. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, 5 yaşındaki kızı Meliha Ela ile unutulmaz bir anı yaşadı. Mart ayındaki konserinin ardından Bayramın üçüncü günü İzmir'de sevenleriyle buluşacak olan Dindar, hayranlarıyla coşkuyu paylaşmaya devam edecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code