11 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.27 ₺
ALTIN 2,444.47 ₺
BTC 60,727.02 $
ETH 2,907.77 $
BİST 10,218.58

Resul Dindar'dan Yaza Bomba Şarkı! Sevduğum Diyeceğum İle Kalplere Dokunacak

Magazin 9
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Resul Dindar, yaza bomba bir şarkıyla giriş yapacak. 'Sevduğum Diyeceğum' adlı şarkı, Beyler müzik grubunun imzasını taşıyor ve hareketli ezgisi ile kalplere dokunacak. Şarkının yapımcılığını Rd Müzik üstlenirken, klip yönetmenliğini Yusuf Can Özbilen ve aranjmanını Serdar Ayyıldız yapıyor. Nisan ayında dinleyicisiyle buluşacak olan şarkının klibi İstanbul / Reşadiye'de çekildi.

Resul Dindar'dan Yaza Bomba Şarkı! Sevduğum Diyeceğum İle Kalplere Dokunacak

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar, yaz aylarına bomba gibi bir şarkıyla girmeye hazırlanıyor! 'Sevduğum Diyeceğum' adlı şarkı, Beyler müzik grubunun imzasını taşıyor ve muhteşem yorumuyla dinleyicileri etkilemeyi hedefliyor. Ünlü sanatçının yeni şarkısıyla hayranlarını heyecanlandırdığı haberi, müzikseverler arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Merakla beklenen klip çalışmasıyla da adından söz ettiren Resul Dindar, tüm yaz boyunca unutulmaz bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Karadeniz müziğinin en sevilen seslerinden Resul Dindar, yaza bomba bir şarkıyla girmeye hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Beyler müzik grubunun söz & müziğe imza attığı ‘Sevduğum Diyeceğum’ adlı şarkı; hareketli ezgisi, akılda kalan sözleri, Resul Dindar’in muhteşem yorumuyla kalplere kazınacak.


Aranjesini Serdar Ayyıldız’ın, Klip Yönetmenliğini Yusuf Can Özbilen’in üstlendiği Şarkının Yapımcılığını Rd Müzik yapıyor.


Nisan ayının sonunda dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanan şarkının klip çekimi de geçtiğimiz günlerde İstanbul / Reşadiye’de keyifli bir çekimle tamamlandı.


Eğlenceli klibi, keyifli ezgisiyle Resul Dindar / Sevduğum Diyeceğum tüm yaz herkesin dilinde olacak…Ard arda yeni şarkılarının geleceğini de sevenlerine müjdeliyor Resul Dindar.

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar, yeni şarkısı 'Sevduğum Diyeceğum' ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Hareketli ezgisi ve etkileyici sözleriyle dikkat çeken şarkı, Rd Müzik yapımcılığında hayranların beğenisine sunulacak. Ayrıca klip çalışmasıyla da göz dolduran şarkıcı, yaz aylarında müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor. Resul Dindar hayranları, heyecanla yeni şarkının yayınlanmasını beklerken, sanatçının ard arda yeni eserlerle müjde vermesi de merakla bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code