17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.28 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,473.42 ₺
BTC 65,640.68 $
ETH 2,944.57 $
BİST 10,319.96

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu Yepyeni!

YaşamYerelŞanlıurfa 1
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışması tamamlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yer aldığı cadde ile bağlantı yollarında asfalt çalışması tamamlandı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kış sezonunda tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapı çalışmaları sonrası Akçakale yolunda sıcak asfalt serimi gerçekleştirilerek yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu Yepyeni!

Şanlıurfa'nın merkezindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda devam eden alt yapı çalışmaları sona erdi. Şimdi cadde ve bağlantı yollarında tamamlanan asfalt çalışması ile yollar pırıl pırıl! Şanlıurfa'nın modern yüzü hastanesine giden yeni yol ile canlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışması tamamlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yer aldığı cadde ile bağlantı yollarında asfalt çalışması tamamlandı.

ŞANLIURFA (İGFA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kış sezonunda tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

7/24 sahada yer alarak vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri; alt yapı çalışmasının tamamlandığı Akçakale yolunda sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Ekipler; özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve trafikte önemli bir aksa sahip olan Akçakale yolundaki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevresindeki bağlantı yollarında sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresindeki yolları yenileyerek vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor. Alt yapı ve üstyapı çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan hastane yolunda yapılan asfalt çalışması, şehir trafiğine de olumlu etkiler sağlayacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code