17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,466.05 ₺
BTC 65,600.28 $
ETH 2,953.38 $
BİST 10,319.96

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'dan Eşsiz Vaat: 'Acılı Günlerde İlk Taziye Yemeği Bizden'

GündemYerelSivas 4
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 09:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, seçim vaatlerinin ilki olan 'Acılı Günlerde İlk Taziye Yemeği Bizden' projesini 1 Mayıs'ta başlatıyor. Her ev için 40 kişilik menüyle acılı ailelerin yanında olacaklarını duyuran Başkan Uzun, sosyal belediyecilik anlamında benzer projelerin de devam edeceğini açıkladı.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'dan Eşsiz Vaat: 'Acılı Günlerde İlk Taziye Yemeği Bizden'

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 'Acılı Günlerde İlk Taziye Yemeği Bizden' projesiyle hayata geçirdiği vaadinin detaylarını açıkladı. Her ev için 40 kişilik menüyle acılı ailelerin yanında olacaklarını duyuran Başkan Uzun'un projeleri büyük ilgi görüyor.

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, seçim dönemi vaatlerini “…Ve başlıyoruz” sloganıyla teker teker hayata geçireceğini ifade etmişti.

SİVAS (İGFA) - Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un hayata geçireceği ilk vaadi “Acılı Gününüzde İlk Taziye Yemeği Bizden” projesi oldu.

Sosyal medya hesaplarından bir açıklamada bulunan Başkan Uzun “1 Mayıs itibariyle cenazesi bulunan her eve 40 adet yemek göndereceğiz. Telaş ve acının birbirine girdiği o ilk gün vatandaşlarımızın acısına ortak olmak, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz.” dedi.

HER EVE 40 YEMEK BIRAKILACAK

Taziye yemekleri için belediye bünyesinde oluşturulan ekiplerin cenaze evlerini tespit edecek ve uygun görülen saatlerde evlere yemek servisinde bulunacak. Kavurma, pilav, tatlı, salata ve ayrandan oluşan 40 kişilik menü tek tek ambalajlanacak ve Sivas Belediyesinin ikramı olarak acılı ailelere ulaştırılacak. Yemekler el değmeden, hijyenik bir ortamda vakumlanacak ve paketler halinde sunumu yapılacak.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, sosyal belediyecilik anlamında benzer hizmetlerin artarak devam edeceğine vurgu yaparak, “Taziye yemeğimizin ardından bir başka vaadimiz olan Taziye Araçları konusunda da çalışmalara başlanılması talimatını verdim. İlgili birimlerimiz gerekli çalışmalarına başladı. Çok kısa sürede taziye araçlarımızı da devreye sokacak ve vatandaşlarımızdan gelen bir talebi daha yerine getirmiş olacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dr. Adem Uzun’un özellikle sosyal belediyecilik hizmetlerine yönelik uzman bir ekip kurduğu ve ekiplerin ilgili konularda yoğun bir mesai içinde bulundukları öğrenildi. 

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un sosyal belediyecilik anlayışı, 'Acılı Günlerde İlk Taziye Yemeği Bizden' projesiyle fark yaratıyor. Vatandaşların acılarını paylaşarak yanlarında olduklarını hissettirmeyi amaçlayan bu adım, duyarlılık ve yardımlaşma ruhunu yansıtıyor. Uzman ekiplerin titiz çalışmalarıyla gerçekleştirilen bu hizmetler, Sivaslılara mucizevi destek ve yardım eli sunuyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code