16 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.24 ₺
STERLIN 40.99 ₺
ALTIN 2,480.42 ₺
BTC 66,123.36 $
ETH 3,022.46 $
BİST 10,158.63

Ticaret Bakanlığı ve Sicil Müdürleri için Verimli Hizmet İçi Semineri Gerçekleştirildi

YaşamYerelAntalya 3
Yayınlama: 28 Nisan 2024 Pazar 15:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ticaret Bakanı Yardımcı Mahmut Gürcan, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) ile Bakanlık bünyesindeki Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Antalya'da düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerine katıldı. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in de katıldığı seminerde, Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, esnaf ve sanatkârların ticari kapasitelerini artırmaya yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı ve esnaf sicil işlemlerinin adil ve şeffaf bir şekilde yürütüld

Ticaret Bakanlığı ve Sicil Müdürleri için Verimli Hizmet İçi Semineri Gerçekleştirildi

Ticaret Bakanlığı ve Sicil Müdürleri için düzenlenen etkili Hizmet İçi Semineri titizlikle incelendi. Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın liderliğinde gerçekleşen seminer, esnaf ve sanatkârların ticari kapasitelerini artırmaya yönelik önemli bilgiler içeriyordu. Devletin resmi sicil işlemleri hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı seminerde, adil ve şeffaf uygulamaların önemi vurgulandı.

Ticaret Bakanı Yardımcı Mahmut Gürcan, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) ile Bakanlık bünyesindeki Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Antalya'da düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerine katıldı.

ANTALYA (İGFA) - TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ticaret Bakanlığı Mensupları ve Sicil Müdürleri ile buluştu.

Hizmet İçi Eğitim Semineri’nde konuşma gerçekleştiren Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, bakanlık tarafından esnaf ve sanatkârların ticari kapasitelerini artırmaya yönelik yapılan çalışmalar ve projeler konusunda bilgilendirmelerde bulunurken, devletin resmi ticaret sicillerinden bir tanesi olan esnaf ve sanatkâr siciline ilişkin işlemlerin mevzuata ve gerçeklere uygun olarak adil, tarafsız ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.

Gürcan, Ticaret Bakanlığı olarak esnaf, sanatkârların karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.

Antalya'da düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerinde Ticaret Bakanlığı ve Sicil Müdürleri, esnaf ve sanatkârların karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik çalışmalara odaklandı. Ticari kapasitelerin artırılması ve adil sicil işlemleri konularında önemli adımların atıldığı seminer, sektördeki olumlu gelişmelere ışık tuttu. Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan'ın açıklamalarıyla seminer, sektör temsilcileri ve devlet kurumları arasındaki iş birliğinin güçlenmesine katkı sağladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code