10 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.43 ₺
ALTIN 2,449.46 ₺
BTC 62,997.10 $
ETH 3,022.60 $
BİST 10,328.24

TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü'nün Temeli Atıldı

GündemYerelBursa 8
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bulunan Sadağı köyünde yer alan 40 dönümlük orman içindeki araziye TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü'nün temeli atıldı. Tatil köyü, yüksek kalite standartları, ayrıcalıklı mimari tasarımı ve kârlılığı ile öne çıkan bir proje olarak dikkat çekiyor. İçerisinde termal su, modern odalar, spa ve sağlık merkezinin yanı sıra eğlenceli aktiviteler ve spor merkezi de bulunuyor.

TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü'nün Temeli Atıldı

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde yükselen muhteşem bir proje olan TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü'nün temeli atıldı! Yüksek kalite standartları ve özel tasarımı ile dikkat çeken tatil köyü, sağlık çalışanları ve bölge halkına unutulmaz bir yaşam deneyimi sunacak. Ormanın içindeki doğal güzelliklerle çevrili olan bu tatil köyünde hayalinizdeki dinlendirici ve keyifli tatili yaşayabilirsiniz.

Yüksek kalite standartları, ayrıcalıklı mimari tasarımı ve kârlılığı ile öne çıkan bir proje olan TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı.

Esmanur GÜLBAHAR/ Musa YEŞİLDAĞ/ HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bulunan Sadağı köyünde yer alan Atranos, 40 dönümlük orman içindeki araziye kuruluyor. Tatil köyü içerisinde termal su, modern odalar, spa ve sağlık merkezinin yanı sıra eğlenceli aktiviteler ve spor merkezide bulunduruyor.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE BÖLGE HALKINA EN GÜZEL KAZANIM: ATRANOS TATİL KÖYÜ

Atranıs Tatil Köyü ile ilgili Herkes Duysun mikrofonuna açıklamada bulunan Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Altundal, “Bugün projemizin temeli atıldı. Bu proje, Orhaneli‘nin Sadağı köyünde, 40 dönüm arazi üzerinde kurulacak, hisse usulü geliri olan bir projedir. 65 derece sıcak termal suyu olan, hem Bursa’ya hem İstanbul’a yakın konumda, orman içerisinde havası güzel olan, sağlık çalışanlarına ve bölge halkına güzel bir kazanımdır. Bugün temelini attık kısmet olursa bir yıl sonra projemizi bitirmiş olacağız. Hem Tüsçad Derneği ile hem kooperatif ile iletişime geçip bilgi alabilirler.” şeklinde konuştu.

TÜSÇAD Atranos Termal Tatil Köyü, sıcak termal suyu, modern konaklama birimleri, sağlık ve spa merkezleri ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Ormanın içindeki huzurlu atmosferiyle dikkat çeken bu proje, Orhaneli'nin Sadağı köyünde hayata geçiriliyor. TÜSÇAD'ın öncülüğünde başlayan bu kapsamlı proje, sağlık çalışanlarına ve bölge halkına yönelik önemli bir kazanım olacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code