17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.28 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,473.42 ₺
BTC 65,640.68 $
ETH 2,944.57 $
BİST 10,319.96

Yusufeli Viyadüğü Nisan Ayında Hizmete Açılıyor

GündemYerelArtvin 5
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı 18:27 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Artvin'de bir dizi temasta bulunduktan sonra Yusufeli Viyadüğü'nde incelemeler gerçekleştirdi. Viyadük inşaatında çalışmaların sona erdiğini belirten Uraloğlu, Nisan ayında Yusufeli Viyadüğü'nün hizmete açılacağını duyurdu. Yusufeli köprüsü, 685 metre uzunluğunda ve 147 metre yüksekliğinde prestijli bir yapı olarak dikkat çekiyor.

Yusufeli Viyadüğü Nisan Ayında Hizmete Açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun incelemeleri sonucunda Nisan ayında Yusufeli Viyadüğü'nün hizmete açılacağı duyuruldu. Prestijli köprü, zorlu coğrafyada ulaşımı kolaylaştırarak bölgeye değer katacak. Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla Yusufeli'nde yaşam merkezleri oluşturulması da gündemde.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Artvin'de bir dizi temasta bulunduktan sonra Yusufeli Viyadüğünde incelemeler gerçekleştirdi.

ARTVİN (İGFA) - Viyadük inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiklerini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nisan ayında Yusufeli Viyadüğü'nün hizmete alınacağını duyurdu. Yusufeli köprüsünün 685 metre uzunluğunda, 147 metre ayak yüksekliğinde kendi sınıfında önemli köprülerden birisi olduğunun altını çizen Uraloğlu, "“İnşallah önümüzdeki ay içerisinde bu köprüyü bitirerek biz hizmete açmış olacağız. Yusufeli hizmetine vermiş olacağız. Yusufeli’nde Boğaz Köprüsünü anımsatan duruşuyla çok güzel bir manzara olacak"” dedi.

Yusufeli ve Artvin'’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Uraloğlu, Karadeniz’'in zorlu coğrafyasında ulaşımı kolaylaştıracak adımların teker teker atıldığını söyledi. Yusufeli'’nin bu anlamda gerekli özveride bulunduğunu belirten Uraloğlu, "“Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Yusufeli’ne yakışır güzel yaşam merkezleri yaptık. Ufak tefek eksikleri var, bizler de bu eksikleri tamamlamak adına Cumhurbaşkanımızın talimatıyla buraya geldik. Bize düşen ne varsa yapacağız, inşallah Yusufeli çok daha yaşanır, çok daha güzel bir şehir olma yolunda adımlar atacak" dedi.

31 Mart seçimleri sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yerel yönetimin ortak çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Uraloğlu, “1 Nisan'dan itibaren daha güzel işler yapma noktasında gayret edeceklerini belirterek, destek beklediklerini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'nun açıklamalarına göre, Yusufeli Viyadüğü Nisan ayında tamamlanıp hizmete girecek. Bu önemli yapı, bölgenin ulaşımını kolaylaştırarak ekonomiye katkıda bulunacak. Yusufeli'nin güzelleşmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor. Bölge, yakın zamanda daha yaşanabilir ve gelişmiş bir şehir haline gelecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code