18 Haziran 2025 Çarşamba
DOLAR 39.54 ₺
EURO 45.45 ₺
STERLIN 53.20 ₺
G.ALTIN 4,300.40 ₺
BTC 106,923.45 $
ETH 2,573.66 $
BİST 9,339.59

    Antalya'da Sahte Parfüme Geçit Yok - Zabıta Ekipleri Denetimlerine Devam Ediyor

    YerelAntalya 24
    Yayınlama: 1 Nisan 2025 Salı 22:53 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Antalya zabıta ekipleri kent genelinde sahte parfüm üretimine geçit vermiyor. Son denetimlerde 2 bin 315 sahte parfüm, sağlıksız ve kontrolsüz imalathanelerde imha edildi.

    Antalya'da Sahte Parfüme Geçit Yok - Zabıta Ekipleri Denetimlerine Devam Ediyor

    Antalya'da sağlıksız parfüm skandalı! Zabıta ekipleri sahte parfüm üreticilerinin peşinde. Yakalanan 2 bin 315 sahte parfümün şehre tehlikesi ne?

    ANTALYA-BHA Antalya zabıta ekipleri yerel vatandaşların ve şehre gelen ziyaretçilerin sağlığı ve huzuru için kent genelinde denetimlerine aralıksız devam ediyor. Ekiplerin son denetimlerinde kent genelinde sağlıksız ve kontrolsüz imalathanelerde içeriği belli olmayan maddeler kullanılarak üretilen 2 bin 315 sahte parfüme el konularak imha edildi.

    Antalya'da sahte parfüm skandalı devam ediyor. Kent genelinde yapılan denetimlerde, sağlığı tehdit eden sahte parfümlerin üretildiği imalathanelere baskınlar yapılıyor. Zabıta ekipleri, vatandaşların ve turistlerin sağlığını korumak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sahte parfümlerin piyasaya sürülmesinin engellenmesi için alınan tedbirler, Antalya'yı güvenli bir kent haline getirmeyi hedefliyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code