3 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.36 ₺
EURO 34.89 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,390.09 ₺
BTC 61,762.90 $
ETH 3,068.64 $
BİST 10,276.88

Uludağ İçecek, İhracatta Rekor Kırdı ve Ödül Kazandı

EkonomiYerelBursa 3
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 13:05 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Uludağ İçecek Türk A.Ş. ve Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. içecek endüstrisindeki üstün ihracat başarılarından dolayı ödüllendirildi. Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) ile Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, Uludağ İçecek Türk A.Ş. örnek gösterilerek 2022 yılı ihracat rakamları sebebiyle Platin ve Altın İhracat Başarı kategorilerinde ödül alırken, 2023 yılında Platin İhracat Başarı ödülünü d

Uludağ İçecek, İhracatta Rekor Kırdı ve Ödül Kazandı

Uludağ İçecek, Türk A.Ş. ve Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş., içecek endüstrisindeki başarılarıyla dikkat çekiyor. Uludağ İçecek, 2022 ve 2023 yılında ihracatta rekorlar kırarak ödüller aldı. İşte, Uludağ İçecek'in ihracattaki başarısının sırları!

 Uludağ İçecek Türk A.Ş. ve Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. içecek endüstrisindeki üstün ihracat başarılarından dolayı ödüllendirildi.

BURSA (İGFA) - Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) ile Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. ile Uludağ İçecek Türk A.Ş. 2022 yılı ihracat rakamları sebebiyle Platin ve Altın İhracat Başarı kategorilerinde ödül alırken, 2023 yılı ihracatında da Uludağ İçecek Türk A.Ş. Platin İhracat Başarı kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bursa'da gerçekleşen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde, Uludağ İçecek Türk A.Ş. ve Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş., sektördeki üstün performanslarıyla öne çıktı. Uludağ İçecek, hem 2022 hem de 2023 yılında yüksek ihracat rakamları ve başarılı pazarlama stratejileriyle ödüllendirilerek sektördeki liderliğini pekiştirdi. İçecek endüstrisinde öncü bir marka olan Uludağ İçecek, ihracattaki kararlı duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code